holky,stalo se vam,ze se vam objevily tehotenske priznaky a po trech dnech zmizely a bylo to dobre? Mam za sebou 3 ZT,v prvnim nebylo embryo a presne tohle se stalo,v druhych slably a srdicko prestalo tlouct, a ted me od patku pobolivaly prsa,to jsem byla v 6+0 a dneska najednou nic. Uplne silim,ze je to zase v hajzlu,ani bych se vlastne nedivila,jsem s nervama uplne v hajzlu a je mi jasne,ze to neni dobre. Mate pro me nekdo dobre zpravy prosím?
děkuju,hrozně moc,furt se modlím,aby to už počtvrté vyšlo,jsem hrozně vynervovaná no.a to samozřejmě taky nepřidá
Taky jsem měla několik příznaků, které tak nějak vymizely, prsa povolily atd. Pak to ale přišlo v plné síle a 7 týdnů jsem se nehla od kýblu! 😀 Chápu tě, ale nemusí to vůbec nic znamenat, nejde spoléhat na příznaky, nic to nevypovídá. Snaž se být v pohodě, hlavně kvůli miminku 😉 Ať se vám daří!
tak já taky přidám pár zkušeností - mě nebylo vůbec NIC. Kdybych necítila pohyby a pak samotný porod, tak jsem ani těhotná nebyla...
Jo mela jsem to stejne, treba 3-4 dny mne bylo blbe a tehotne a najednou nic. A miminko je ok 🙂. A ani o ty nevolnosti jsem neprisla, vratily se v plne sile 🙂. Bude to dobry, neboj.
@tesarovani dekuju moc,je to aspon nadeje
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já jsem to takhle měla ze začátku těhu taky...první týdny bolest prsou, břicho atd. pak z ničeho nic všechno zmizelo i prsa se mi zmenšily, tak jsem z toho byla hotová, vůbec jsem si nepřipadala těhotně...Ale všechno v pohodě...za pár dní příznaky opět přišly a takhle se mi to pořád střídalo....tak snad tě trochu uklidním 😉 hlavně klid (i když chápu, že to je těžké)