Ahoj holky, jsem na začátku 6tt. Snad od začátku cca4 dny od ovu jsem měla obří bolesti prsů, v době předpokládané MS až do 4+6 mě bolel podbříšek. A teď nic. Navíc má teď teplotu a rýmu. Jinak mi nic není. Těhotensví mám zatím zjištěné jen z testů a příznaků a k doktorovy se budu tento týden objednávat, tak předpokládám, že na vyš mě vezme až další. Měnily se u některé z vás příznaky během dnů?
Me se priznaky vubec neztratily, rano mi jeste bylo blbe a odpoledne jsem zacala krvacet a v 5tem tydnu potratila....takze to, ze ti mizi priznaky neznamena, ze se neco deje, opravdu se to neda pausalizovat ;)
Nesleduj se! Příznaky těhotenství 4 dny po ovulaci.. to je blbost ne?
Pro klid duše bych si zašla do laborky, aby ti vzali hcg a budeš vědět na čem jsi. Stojí to cca. 200,- a do pár hodin máš výsledek.
U me se příznaky meni. Cca v 6tt me také prsa i podbřišek asi na tyden prestal bolet. Testy ale porad vychazeli pozitivne a carka byla každý den silnejsi. Na první kontrolu ke gynekolozce me objednali az v 8tt a vse bylo ok.
Vyplnila jsem a zjistila, že o tomto tématu skoro nic nevím...znám max. HIV, ale vůbec netuším, kolik je dalších takových nemocí?
Omlouvám se za předchozí příspěvek, měla jsem otevřených víc oken a poslala jsem sem něco, co patřilo úplně jinam 😀
Jinak mě začínaly mizet příznaky těhotenství kolem konce 7. týdne a pak jsem zjistila, že těhotná jsem, ale miminko v děloze není ☹ Bylo to letos na jaře...
@alubif tak ja podobne plasila ted o vikendu. Jsem v 9tt a uz pres tyden mi odeznely vsechny priznaky, zazila jsem obrovskej stres a navic uz mam jedno zamlkle tehotenstvi za sebou a tak jsem proste myslela, ze to odneslo i tehu.. nevydrzela jsem a po tydnu nervovani zasla na pohotovost. Tam mi potvrdili, ze je vsechno v poradku a vymizeni priznaku rozhodne nic neznamena 🙂 p.s. pokud jsi takhle brzo, dojdi do laborky pro krev, stoji to 100,-, za 2-3 dny to zopakukes a pokud hcg stoupa, je vsechno v poradku.
podle toho co uvadite se Vam priznaky tehotenstvi neztratily. Teplota kolem 37.2 a ryma (nejedna se o nachlazeni,ale o detoxikaci tela zpusobenou tehotenskymi hormony, zejmena estrogenem,ktery sam o sobe ma cistici ucinky) jsou typickymi priznaky tehotenstvi 🙂
@annieella díky, ale tohle je opravdu rýmička 🙂
@broukarici trošku mě to vyděsilo oač už mám též jedni missed za sebou
mě bolely prsa tak 4-5 tt, pak to nějak zmizelo, jen únava přetrvává... v pondělí (6+6 tt) jsem byla u doktora a všechno v pořádku, miminko si hoví v děloze 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A hodnoty hcg vyšly vysoko? Mě se ztratily příznaky záhy za poklesem hcg,prostě se to neudrželo,což ale samozřejmě není paušální...