Příznaky těhotenství v 6. týdnu mizí

alubif
20. říj 2014

Ahoj holky, jsem na začátku 6tt. Snad od začátku cca4 dny od ovu jsem měla obří bolesti prsů, v době předpokládané MS až do 4+6 mě bolel podbříšek. A teď nic. Navíc má teď teplotu a rýmu. Jinak mi nic není. Těhotensví mám zatím zjištěné jen z testů a příznaků a k doktorovy se budu tento týden objednávat, tak předpokládám, že na vyš mě vezme až další. Měnily se u některé z vás příznaky během dnů?

laky88
20. říj 2014

A hodnoty hcg vyšly vysoko? Mě se ztratily příznaky záhy za poklesem hcg,prostě se to neudrželo,což ale samozřejmě není paušální...

obyvatelka
20. říj 2014

Me se priznaky vubec neztratily, rano mi jeste bylo blbe a odpoledne jsem zacala krvacet a v 5tem tydnu potratila....takze to, ze ti mizi priznaky neznamena, ze se neco deje, opravdu se to neda pausalizovat ;)

juldaska
20. říj 2014

Nesleduj se! Příznaky těhotenství 4 dny po ovulaci.. to je blbost ne?

veroniquecz
20. říj 2014

Pro klid duše bych si zašla do laborky, aby ti vzali hcg a budeš vědět na čem jsi. Stojí to cca. 200,- a do pár hodin máš výsledek.

kattyd
20. říj 2014

U me se příznaky meni. Cca v 6tt me také prsa i podbřišek asi na tyden prestal bolet. Testy ale porad vychazeli pozitivne a carka byla každý den silnejsi. Na první kontrolu ke gynekolozce me objednali az v 8tt a vse bylo ok.

alubif
autor
21. říj 2014

@juldaska taky jsem si myslela že jsou to obyč bolesti které jsem měla obvykle před MS, ale bolely jinak a 4 dny před pozitivní test.....

sarkar
21. říj 2014

Vyplnila jsem a zjistila, že o tomto tématu skoro nic nevím...znám max. HIV, ale vůbec netuším, kolik je dalších takových nemocí?

sarkar
21. říj 2014

Omlouvám se za předchozí příspěvek, měla jsem otevřených víc oken a poslala jsem sem něco, co patřilo úplně jinam 😀

Jinak mě začínaly mizet příznaky těhotenství kolem konce 7. týdne a pak jsem zjistila, že těhotná jsem, ale miminko v děloze není ☹ Bylo to letos na jaře...

broukarici
21. říj 2014

@alubif tak ja podobne plasila ted o vikendu. Jsem v 9tt a uz pres tyden mi odeznely vsechny priznaky, zazila jsem obrovskej stres a navic uz mam jedno zamlkle tehotenstvi za sebou a tak jsem proste myslela, ze to odneslo i tehu.. nevydrzela jsem a po tydnu nervovani zasla na pohotovost. Tam mi potvrdili, ze je vsechno v poradku a vymizeni priznaku rozhodne nic neznamena 🙂 p.s. pokud jsi takhle brzo, dojdi do laborky pro krev, stoji to 100,-, za 2-3 dny to zopakukes a pokud hcg stoupa, je vsechno v poradku.

annieella
21. říj 2014

podle toho co uvadite se Vam priznaky tehotenstvi neztratily. Teplota kolem 37.2 a ryma (nejedna se o nachlazeni,ale o detoxikaci tela zpusobenou tehotenskymi hormony, zejmena estrogenem,ktery sam o sobe ma cistici ucinky) jsou typickymi priznaky tehotenstvi 🙂

alubif
autor
21. říj 2014

@annieella díky, ale tohle je opravdu rýmička 🙂
@broukarici trošku mě to vyděsilo oač už mám též jedni missed za sebou

hany_bany
22. říj 2014

mě bolely prsa tak 4-5 tt, pak to nějak zmizelo, jen únava přetrvává... v pondělí (6+6 tt) jsem byla u doktora a všechno v pořádku, miminko si hoví v děloze 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru