Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat těch z vás, co si bohužel prožili mimoděložní těhotenství. Bolelo vás (nebo píchalo) na jedné straně podbříšku v době kdy by mělo probíhat hnízdění? Mám cca 7 dpo a od včera mě píchá na pravé straně jakoby u vaječníku, tak mám strach.
Děkuju za odpověď
Já mimoděložní bohužel měla, ale nepíchalo mě nikde. Přišli mi na to v 8 týdnu.
@mamikry Moc děkuju, to mě docela uklidnilo 🙂 a píchalo vás jen na jednom nebo třeba na střídačku oba?
Upřímně já jsem mimoděložní prodělala loni na začátku podzimu, ale to jsme se snažili krátce tak jsem se ještě ani nepozorovala tak vůbec nevím, jestli mě tam píchalo nebo ne. Proto se teď bojím o to víc, že se to bude opakovat a že přijdu i o druhý vejcovod 😢
@klchudik ach jo, to mě mrzí, že je tolik holek co si tím prošli. Já ho právě měla taky, ale vůbec jsem se nepozorovala, tak nevím, jestli mě tam v době mezi ovu a vynechanou ms píchalo. Vím, že jsem začala mít bolesti až 5+4tt a v 6+0 mi praskl vejcovod.
U mě doktor čekal, jestli se to ještě neukáže... Operovali mě v 7+5
To me mrzi, chapu, ze to cloveka desi. Pichalo me jen na jedne strane, co si pamatuju.
@klchudik tak na jednu stranu aspoň že čekal, než že by vás hnali na sál třeba zbytečně.. ale teď koukám, že čekáte miminko, moc gratuluju 🍀
@mamikry doufám, že už to nikdy nebudu muset zažít ☹ Ale teď už jsem trochu klidnější. Tak uvidíme cca za týden, jestli z toho alespoň něco bude 🙂
Jo jo čekám, mám 10 dní do termínu porodu 😃 povedlo se po 3/4 roce po tom mimoděložním
@klchudik tak to je za chvilku 🙂 tak hlavně ať jste s mimčem v pořádku 🙂
to tak ráda čtu, dává mi to nějakou naději, že příště už to snad vyjde.
Ahoj, ja som teraz 5+4tt, vcera som bola prvy raz u doktorky a je tam kde ma. Ale skoro hned po ovulacii ma zacalo pichat iba v pravom podbrusku, taka ostra bolest ako ihlou a vzdy ma bolelo len tam napravo. Tiez som sa bala mmt. Potom som len mala bolest celeho podbruska pri nidacii a jemne krvacanie, ale to trvalo asi 10minut a potom ma uz len obcas pichlo napravo a velmi malo nalavo. Takze aj ked pichanie je, tak moze byt babo umiestnene spravne. Ale ked si uz mmt mala, tak radsej by som sla co najskor na utz, nech to pozru. Teda v takom 5tt ked bude daco aj vidiet.
Já jsem spinila a i bolest na jedné straně, ale až po pozitivním testu to začalo 🤷 pak už sál a to už znáte 😔 jinak u druhého těhotenství jsem hned po pozitivním testu šla na odběr HCG a chodila obden, abych viděla že roste tak jak má 🤷 to mě uklidnilo, protože doktor by stejně nic neviděl takhle v začátku 🤷
Já když jsem měla mimoděložní, tak jsem hnědě špinila, nic víc. Žádné bolesti, žádný píchání.
@buducamama děkuji, uklidnilo mě to že jsi to měla taky tak. Já jsem dnes teprve 7 dpo, takže ještě nevím jestli to vyšlo.. ale hned po pozitivním testu budu volat doktorce ať mi kontroluje alespoň hcg. Jinak píchalo mě tam včera a dnes půl dne, teď už ne. Teď mě spíš tak tlačí a trochu lochtá uprostřed. Tak uvidíme co z toho bude. A gratuluju k těhu 😊
@lizzie02 mě to právě u mimoděložního začalo taky až skoro dva týdny po pozit. testu. Ale nešpinila jsem vůbec. Jen taková křečovitá bolest na levé straně, kde bylo i embryjko.. a pak teda nemocnice a druhý večer sál a prasklý vejcovod, krvácení do břicha v 6+0tt. Teď jsem teprve 7dpo, ale děsím se už pomalu každého píchnutí
@klokanka31 já si právě vůbec nevybavuju jestli při hnízdění mě někde něco píchalo nebo tak. Ani jsem nešpinila, po pozitivním testu, který sílil, jsem neměla vůbec žádné problémy. Jen se mi občas trochu točila hlava, to vím že bylo už pár dní před testem. Mírná Bolest začala až cca 5+4tt a pak jsem šla za dva dny do nemocnice a krvácela jsem až po revizi která proběhla pár hodin před laparkou..
Tak teď se modlím, ať už se to neopakuje 🙏🙏
Taky jsem se strašně bála aby se to neopakovalo. Ale neboj, určitě to dobře dopadne. Já u posledního těhotenství měla na začátku silné bolesti, a bylo vše v pořádku...člověk se v tom nevyzná jak to tělo funguje 🤔
@klokanka31 děkuju, snad se brzy zadaří a dopadne to dobře. Tak hlavně že u tebe ty bolesti nebyly nic vážného a dobře to dopadlo 😊
Právě že každé tělo je jiné a hlavně pokaždé se může chovat i jinak. Ale teď už jsem alespoň trošku klidnější
Dakujem a drzim palce nech to vyjde😊 Vies co, ja som uz raz bola tehu, ale anembryomola bohuzial, a vtedy ma to nepichalo len brucho ako na menzes bolelo a poriadne. Plus prsia. A teraz hned po ovu nastalo pichanie, tiez som sa bala ci to preslo do maternice, ale je to ok. Dnes ma napriklad picha lava strana podbruska😂
@buducamama děkuju 😊 tak to mě mrzí. Ale hlavně že teď to vyšlo a určitě bude příště i srdíčko ❤
Mě pichalo v právem podbrisku až do 8tt snad,to jsem si myslela,ze mám slepak,ale maličký se jen hnízdil a deloha se roztahovala🙈 takže klid☺️🙏🏻 Ale samozřejmě strach chapu🙂 taky jsem se bála mimoděložního🙂 jenže to ti vyvráti a pak se zas bojis,aby se ten drobeček udržel a tak dále😁 držím pěstičky🙏🏻❤️
@maky977 fakt?? Tak super 😁 co tady tak čtu tak je to asi opravdu normální 😊 taky jsem chvilku přemýšlela, jestli to není slepák 😀 já vím, pak už se budu bát do konce života 😂❤
Fakt je to úplně normální ☺️ Samozřejmě kdyby te břicho bolelo moc ,tak zkus pohotovost☺️ Přeji aby bylo vše v pořádku 🙏🏻❤️
Ano prošla jsem si tím, bolelo to na jedné straně a měla jsem i nahnědlé krvácení. Akutní operace krvácení už do břicha. Vzali mi pravý vejcovod. Teď jsem znovu těhotná 19+5 ❤️❤️
@maky977 už to nebolí, jen tak 2x-3x denně mě tam trochu píchne. Teď už mě jen trochu pobolívá podbřišek jako před ms. Ta má ale přijít až příští týden, tak doufám že nedorazí 🙏
@siima12 gratuluju ❤❤
Já si tím prošla loni také, nešpinila jsem, jen dva tři dny před prasknutím vejcovodu mě začalo trošku pobolívat na levé straně. Taky jsem nakonec skončila na sále s krvácením do břicha a vzali mi levý vejcovod.. teď mě tam píchalo okolo 7 dpo, tak jsem se bála, aby se zase neuhnízdilo někde, kde nemá 😔
Ahoj já jsem prodělala mimodelozni v únoru 2021.. A jen jsem hnědé špinila a bolelo mě bříško jak na menzes.. Teď bych si miminko moc přála ale mám strach že přijdu i o pravý vejcovod hrozně si miminko přeji😭 ale neboj věřím to budeš mít v pořádku držím ti palce
@martinececka To mě moc mrzí. Ale přesně tě chápu. Mám stejné pocity, také se moc bojím. Ale zase si říkám, že když to nezkusím, tak nebudu mít mimi vůbec. Takže to prosté musím risknout.
Přeju ti, aby příští pokus vyšel a abys měla zdravé miminko ❤
A děkuji ❤
@martinececka @zakladatelka Holky já si tímhle strachem taky prošla. Po mimoděložním mi zůstal jeden vejcovod, a strach že teda buď a nebo...šla jsem do toho, protože jsem aspoň jedno mimi chtěla. A zadařilo se. Takže nebojte, určitě i vám to klapne a bude vše ok.
Já ti taky moc děkuju a taky ti přeji zdravý krásný miminko ❤
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mimodelozni tehotenstvi jsem nastesti nemela, ale mohu vas uklidnit, ze na vajecniku me pichalo pokazde, kdyz jsem otehotnela.