Privátní wellness v těhotenství. Můžu toho využít?

21. čer 2024

Zdravím.. jsem těhotná 3 měsíc. Dostala jsem poukázku na saunu a vířivku na hodinu. Je to platné 3 měsíce. Myslíte že to můžu využít nebo raději ne ? A popřípadě spíše dříve nebo dýl?😊

0805nikol
21. čer 2024

Všude se píše, že tepla voda vuubec, ja ted resim jestli vubec do bazenu, ale nejspise pujdu vezmu si ale radeji tampon

verunnaj
21. čer 2024

Do sauny bych nesla, vyrivka nevím, v prvním teh. jsem chodila a nic se nedělo, teď nebylo kam.
Do bazénu bych šla v klidu, příp. probiotický tampon

autor
21. čer 2024

@verunnaj sauna mi nedělala dobře ani dřív takže bych jí asi vynechala.. uvidíme jestli ještě někdo zareaguje. Děkuji😊

domza
21. čer 2024

Já bych klidně bazén i saunu dala. Mám saunu opravdu rada, jsem na ni dost zvykla a i v tehu jsem byla. Nejvíc bych asi měla obavu z vířivky ale nemám to ničím podložené spis tak pocitově bych v tehu do vířivky asi nesla.

veroniquecz
21. čer 2024

Nesla bych ani do jednoho.

linusha
21. čer 2024

Nesla bych ani do jednoho.

sasanka88
21. čer 2024

Nesla bych ani do jednoho. Vyrivka taky neni vhodna pro tehule. Ja mam doma vyrivku a je tam preskrtnuta tehotna takze fakt ne.

petulkadodo
21. čer 2024

Do sauny bych nešla, ale do vířivky jsem ve 2. trimestru chodila. Je to super relax a já mám teplou vodu ráda. I doma jsem si normálně dávala teplou vanu. Když je to příjemné tobě, není důvod, aby to nebylo příjemné miminku.

adelisss
21. čer 2024

Horké koupele se v těhotenství moc nedoporučují. Prý nejvíc rizikový je 1.trimestr a 3.trimestr. A do sauny by prý neměly chodit těhotné, co nejsou na saunování zvyklé... A raději vůbec ne v 1. trimestru...
https://nemocniceprerov.agel.cz/o-nemocnici/nov...

adelisss
21. čer 2024

Tady je pěkně popsané, co se doporučuje pro těhotné ve wellness:
https://www.spa.cz/lazenske-novinky/do-wellness...
Byla jsem na prodlouženém víkendu v lázních v 2.trimestru a obsluha mi přímo doporučila vhodné procedury. Nastavili mi i příjemnou teplotu v koupelích.

kadla88
21. čer 2024

Jsem poctvrty tehotna, oboji si dopravam. Saunu urcite ne na tak dlouho, virivku v poslednich týdnech tehotenstvi s opatrnosti(vyhybam se primo tryskam na zada). Chodim i do pary. Naopak jsem vzdy prijemne zrelaxovana a odpocata. Zalezi, na co jsi ty zvykla. 🙂

jana_zofie
21. čer 2024

Ja byla ve virivce a v pare, tusim? V druhem trimestru. Kratsi intervaly a na pohodu.

moudivlacek
21. čer 2024

nesla bych

prejeta_zaba
21. čer 2024

@sasanka88 prostě musím, sorry 😆

moudivlacek
21. čer 2024

@prejeta_zaba já si to taky dost dlouho pletla, mně se vizuálně líbí tam to tvrdé y :D

anetacoufalova
27. čer 2024

Bazén jo, ale vzala bych si tampon.. mě doktor saunu a vyrivku vyloženě nedoporučil, takže bych zbytečně neriskovala asi upřímně no...čert vem poukázku, mimčo je důležitější🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru