Zdravím.. jsem těhotná 3 měsíc. Dostala jsem poukázku na saunu a vířivku na hodinu. Je to platné 3 měsíce. Myslíte že to můžu využít nebo raději ne ? A popřípadě spíše dříve nebo dýl?😊
Do sauny bych nesla, vyrivka nevím, v prvním teh. jsem chodila a nic se nedělo, teď nebylo kam.
Do bazénu bych šla v klidu, příp. probiotický tampon
@verunnaj sauna mi nedělala dobře ani dřív takže bych jí asi vynechala.. uvidíme jestli ještě někdo zareaguje. Děkuji😊
Já bych klidně bazén i saunu dala. Mám saunu opravdu rada, jsem na ni dost zvykla a i v tehu jsem byla. Nejvíc bych asi měla obavu z vířivky ale nemám to ničím podložené spis tak pocitově bych v tehu do vířivky asi nesla.
Nesla bych ani do jednoho.
Nesla bych ani do jednoho.
Nesla bych ani do jednoho. Vyrivka taky neni vhodna pro tehule. Ja mam doma vyrivku a je tam preskrtnuta tehotna takze fakt ne.
Do sauny bych nešla, ale do vířivky jsem ve 2. trimestru chodila. Je to super relax a já mám teplou vodu ráda. I doma jsem si normálně dávala teplou vanu. Když je to příjemné tobě, není důvod, aby to nebylo příjemné miminku.
Horké koupele se v těhotenství moc nedoporučují. Prý nejvíc rizikový je 1.trimestr a 3.trimestr. A do sauny by prý neměly chodit těhotné, co nejsou na saunování zvyklé... A raději vůbec ne v 1. trimestru...
https://nemocniceprerov.agel.cz/o-nemocnici/nov...
Tady je pěkně popsané, co se doporučuje pro těhotné ve wellness:
https://www.spa.cz/lazenske-novinky/do-wellness...
Byla jsem na prodlouženém víkendu v lázních v 2.trimestru a obsluha mi přímo doporučila vhodné procedury. Nastavili mi i příjemnou teplotu v koupelích.
Jsem poctvrty tehotna, oboji si dopravam. Saunu urcite ne na tak dlouho, virivku v poslednich týdnech tehotenstvi s opatrnosti(vyhybam se primo tryskam na zada). Chodim i do pary. Naopak jsem vzdy prijemne zrelaxovana a odpocata. Zalezi, na co jsi ty zvykla. 🙂
Ja byla ve virivce a v pare, tusim? V druhem trimestru. Kratsi intervaly a na pohodu.
nesla bych
@sasanka88 prostě musím, sorry 😆
@prejeta_zaba já si to taky dost dlouho pletla, mně se vizuálně líbí tam to tvrdé y :D
Bazén jo, ale vzala bych si tampon.. mě doktor saunu a vyrivku vyloženě nedoporučil, takže bych zbytečně neriskovala asi upřímně no...čert vem poukázku, mimčo je důležitější🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Všude se píše, že tepla voda vuubec, ja ted resim jestli vubec do bazenu, ale nejspise pujdu vezmu si ale radeji tampon