Ahoj,
chtěla bych se s Vámi poradit, já nekouřím vůbec, ale přítel kouří IQOS. Já se toho většinou dost “načuchám”, myslíte, že to škodí?
Díky moc za odpovědi.
neuškodí, ale jak říkám, je to jako pochcaná sláma 😀
Manzel taky kouri iqos. Není v tom dehet, takže mnohem méně rakovinotvornych latek. Ale je to zatím docela nová věc, takže to prý není ještě úplně prozkoumané. Je to lepší než normální cigarety, ale žádná výhra to asi taky nebude.
Můj tchán pracuje v tabákové výrobě a říkal že je to ještě větší srajda než normální cigara. Takže těžko říct.Kazdopadne oboji není nic dobrého 😀😣
Je to ještě větší hnus než cigareta.
@veronika8808 také jsem slyšela, že to není úplně Ok. Sice to aspoň má nějakou příchuť, ale srajda to je určitě.
Jo, možná je to větší hnus, akorát mi tedy nejde do hlavy, jak se to dá pasivně kouřit.
Důkazy, jak moc to škodí, nikdo zatím nemá, je to novinka. Ale v Americe přibývá případů rakovin z elektronických cigaret, kdoví, na co se přijde u tohohle. A samozřejmě jdou škodliviny i do tebe, pokud to dýcháš.
Rozhodne ano, ja bych to nedychala. A pokud jsi tehotna, tak bych ho s tim vyhnala okamzite ven. Je duvod, proc vsechny typy cigaret, vc.techto a elektronickych, jsou v uzavrenych verejnych prostorach zakazane.
@elizavivi Iqos mi dost smrdí. Manžel to zkoušel, ale taky to úplně nebylo ono. Já přešla na jednorázové elektronické Venix, to podle mě nebude moc škodit ani pasivně, ta pára z toho není skoro cítit a ta troška, co je, voní po ovoci - ty Venixy jsou hlavně s ovocnou příchutí.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já myslím ze ne... ale smrdí to fest to jo 😁