Příkrmy v těhotenství. Je hloupost je jíst?

elizavivi
20. led 2020

Ahoj,

vím, že je to hodně hloupý dotaz, ale prostě se chci zeptat... 😀
Momentálně začínám 7tt a kamarádka mi říkala, že na začátku je vhodné jíst příkrmy pro miminka, že je v tom to nejlepší a že jinému jídlu v obchodech moc nevěřila... 😀 Takže jedla polívky pro miminka, špagety i třeba ryby. 😀 Přiznám se, že jsem jeden vyzkoušela a když se to přisolí, není to vůbec špatné! 😀
Co myslíte, je hodně velká blbost to jíst? 😀
Samozřejmě nemám na mysli, že budu celé těhotenství jíst kojenecké příkrmy! 😀 Ale kvalitní to určitě je 😀

Díky za odpovědi
Eliza

alassel
20. led 2020

Vetsi nesmysl jsem uz dlouho neslysela.. kamaradka asi deti nema, ze?

amazonkajanik
20. led 2020

@elizavivi podle mě je to zbytečné vyhazování peněz. Až budete krmit malé,sama zjistíte,že se vyplatí spíš vařit. Dětské prikrmy jsou hlidané kvůli dusicnanum,které jejich ledvinky ještě nezvládnou odbourat, ale naše dospělé ano,bez ohledu na těhotenství. Pokud vezmu v potaz gramáž dětského prikrmu a vaší potřeby, tak jste na nějakých cca 200,- za oběd. Vy se máte vyvarovat některým bylinam, morskym rybám (kvůli rtuti),zrajicim syrum,syrovemu masu. Jídelníček má hezky sestavený appka Nutrimimi

cilkat
20. led 2020

Dětská jídla mají přísnější kontroly... Takže jedy by v tom být neměly. Na druhou stranu spoustě holek je v tehu blbě a "kasičky bez struktury" tomu obvykle nepridaji. Takže bych to shrnula: pokud nejis vyloženě z kontejneru (obrazně, prostě nejlevnější, bez ohledu na kvalitu), je to podle mě zbytečné (a drahé). Ale zas pokud bys třeba neměla slušný obědy v práci, je velkej příkrm asi fajn řešení (s porovnání s toastem z automatu nebo fastfoodem).

aselluska
20. led 2020

Tak tohle jsem fakt ještě neslyšela 😁

re_barbora
20. led 2020

🤦🏻‍♀️

wendyp
20. led 2020

Hustý 😁 Ne to opravdu neni potreba 😊 Já jedla i hermelin a dala sem si skleničku burčáku 🙈 Ale jinak kdyz budete dobře nakupovat a vařit je to ok

journals
20. led 2020

Nejzdravější je prý mateřské mléko...hm? 😎 😂

elesse
20. led 2020

Ale kdyz uz jsme u toho, ovocne presnidavky jim bezne a na tehotensky hlad jsem mela v praci i kojenecke ryzove kase, vyhovovalo mi, ze to nema moc chut

janapetrvalska
20. led 2020

nesmysl, ja jedla co si telo porucilo , i pila, proste to telo chtelo a hotovi. Vitaminy jsem mela pro prvni trimestr , ale takovy nesmysl hsem nijdy neslysela. a kdyz uz teda tak domaci.. nerikam ze neni dulezita strava, ale holt telo nekdy reaguje uplne jinak nez jsi zvykla, a nektere jsou rady ze jsou rady .. ja mela celodenni kocovinu, blujno bez bliti , chut byla jen na polevky tak jsem byla schopna sezrat kotel kdyz to byla zrovna ra na kterou jsem mela chut - kulajda, fazolajda, cockajda, soenatova atd. proste zas podle toho co telo reklo

marketa1218
21. led 2020

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

vendelinka08
21. led 2020

Jez prosím tě normální jídlo. Jez na co máš chuť. A jídlo příkrmy si nech pro své miminko, až to bude třeba.

pabka
21. led 2020

@elizavivi kamarádka je vtipna 🙈 nestačím zírat, co lidi jsou schopni vymyslet 😂😂
Jez normální jídlo prosím te.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru