ahoj...dotaz... jsem těhotná dle testu... minuly tyden jsem volala k dr ale objednala me až za dva tydny tyden uz mam za sebou tak ještě jeden.mám po mimoděložním už jednou takže se samozřejmě bojim... už mám jen jeden vejcovod... a čárka mi nějak nesílela u toho... je to někdo kdo měl mimoděložní těhu a čárky i tak měl předpisové??viz moje foto... ještě tyden vydržet....zajímá mě jestli je to pravidlem že jsou u mimoděložního čárky stále slabé.... tim pádem nemusim mit strach?a brisko na ms me sem tam pobolívá pořád...děkuji
@majovasnazilka no natesti nic dneska akorát poboliva brisko... a jak to myslis ze si zažívala to same??já uz jsem prave jedno mimodelozko mela vis :( to by byla rana pod pas :( moc si to preji...at je to ok... srpnatko si preji cely život...lvíčka
ano mela,to me prave taky zarazilo
@keny123 ja jsem taky po mimodeloznim. ale netestovala jsem vicekrat. jen jednou a byla silna druha carka. a pak uz jsem chodila na krev a i hcg stoupalo pekne. takze z testu to urcite poznat nelze. na druhou stranu po roce jsem opet otehotnela a je to tam kde ma byt tak se neboj. bude to ok
@zofka1 ne me když jsem mela mimod.. tak taky nic nebolelo :( ale prave ani ten test nesili... teda jooo ale sííleenee pomalinku rozhodne ne za tyden dalnice jako prase...spis az po dvou týdnech a ne nejak moc výrazné... umru do uterka :( jak se bojim... ale co osud nenadelam stejne nic... jen se divim ze si me zvou az v 7tydnu ze nechteji dřív prave kvůli vylouceni mimodelozniho
@keny123 vetsinou jsem se tady setkala s tim, ze u mimodelozniho carky nesili. Resp pomalinku. Tvoje sili ukazkove, tak jak silili mne😉. A brisko me taky pobolivalo.
Pokud nespinis a nekrvacis tak bud uplne klidna.
Ja jsem byla na prvni kontrolu objednana az nejak 7+4 a v 6+1 jsem zacala spinit.. Tak si umis predstavit ty nervy. Pak jsem tam tedy volala jestli muzu dorazit driv...
Ale vsechno bylo v poradku😉
@keny123 Pobolívání břicha jako na MS je normální i mě to říkala doktorka, jsem ted v 11 týdnu, takže jsem měla taky nervy, aby mimi bylo v děloze, na první prohlídce jsem byla v 5+5, právě kvůli vyloučení mimoděložního, jenže jak jsem se na MK mnohokrát dočetla, každý doktor si zve jinak 🙂
@majovasnazilka no ja jsem ji vul rekla když rekla ze je to brzo že to nespechá : a ted tady nervuju :D prave prece při mimodeloznim by to asi jako na ms nebolelo si myslim ne 😅 tak jsem to myslela vim ze jinak je to normalni
Testy jsou pozitivní, kdyby bylo mimoděložní, tak nejdříve bude silnější a pak bude postupně kolísat ke slabšímu, + bude úplně zářivý i ovu test... Zažila jsem to před pár měsící.. A takhle to vypadalo měsíc po tom, co jsem našla prvního dušíka.. Horní je těhu a spodní je ovu. To už však bylo špatně a za 14 dní jsem jela do nemocnice na laparoskopii... Odstranění mimi bylo v 10tt..Jinak bolesti břicha jsem neměla vůbec až to vevnitř prasklo a začalo téct do břicha ale říkám u mě to bylo už hodně pozdě zjištěno.. Hlavně díky doktorovi, který mě odpálkoval.. Takže u tebe je vše ok 🙂 podle mého.. ale nejsem lékař.. 🙂 rozhodně se zbytečně nestresuj a vyčkej kontroly..
@keny123 Jo, doktoři, jejich dítě to není, že? tak co by to řešili, na druhou stranu je fakt, že pokud se má něco pokazit, tak se to pokazí a nedá se tomu zabránit, takže nezbývá, než čekat 🙂
@martinkamoj mocinko dekuji ony tyhle slova mi hodne pomůžou... a jak rikáš sili pomalu a pak slábne tak jsem to mela taky u mmd...me ho odstranovaly v 9tt 😒 takze musim počkat dííkkyy myslim ze test mám uz krásnej tak snad to tak zustane 😉
@keny123 určitě zůstane.. My se budeme snažit o další zanedlouho a přeju si moc aby sem měla minimálně tak ukázkový testík jako ty 🙂 a hlavně aby to bylo vše v pořádku až dokonce 🙂
@majovasnazilka ano ano jak říkáš... a i kdybych sla na kontrolu dřív a nebylovubec nic videt stejne by se ještě cekalo....hned by me na sal neposlali
@martinkamoj jejjdaa moc dekuji seš moc hodná až se červenám 🙂 ja jsem byla nervozni ze se zaseknul a nesili 15.16 a 17 je mam takove stejne ale nastesti je to tak jak to je 😵 😵 😵 ajestli budu mit srpnatko tak uz mi v živote ke spokojenosti nic nechybí 😵 😉
@martinkamoj jinak ovu test je zarivý i u normálniho těhu 😉
@keny123 ono hcg sílý každý druhý den... Ze začátku slaběji, pak vyletí a potom to zeslábne o pár jednotek ale to jsi už v nějakým 5 měsíci.. Takže myslím,že nemusíš mít zbytečný strach.. Juu srpňátko parááda 🙂 Já doufám, že se nám po novém roce zadaří a v březnu a dubnu budeme mít narozeninový dáreček s přítelem.. Moc bych si to přála.. ale buď v klidu budu se bát stejně..Když už si to se mnou jednou takhle pohrálo a nenašlo tu správnou cestičku-- Říkám si, že si to tam oťukalo kam má plavat a příště bude vědět 😉
@keny123 to ano, ale v tomhle případě měl být už i těhu stejně silný a ono to bylo jinak.. Spíše ovu byl jasný a těhu slabounký..
@martinkamoj jo táákk aha 🙂 no pravve takhle uplne silnej test jsem u mimone nemela tak zkoumam zda někdo jo... jako uplne tak silnej jak mam uz ja... není mi totiž ani zle kdybych se aspoň pozvracela :D jen na dotek bradavky ale to je vse...
@keny123 mě zle nebylo ani u toho mimo.. Takže bud v klidu, ty nevolnosti mít můžeš a nemusíš, je to u každé individuálně.. Myslím, že máš krásný test.. U mimo bys to měla slabé.. Vidíš u mě.. Já to dělala asi v 9tt a to by měl zářit a místo toho byl slabounký..
@martinkamoj nj jak rikáš taky myslim.... mslim ze 18dpo by tak nezaril..... tak dekujiii zítra uz je streda .pak čt a pá vikend utece a v utery rano jdu 😀
@keny123 Tak uvidíš, že si odneseš ještě fotečku mrňouska 🙂 pak se pochlub budu držet palečky 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, zkušenost s mimoděložním nemám, ale před pár týdny jsem zažívala to samé, zkus nemyslet na to, že by bylo něco špatně, stejně to neovlivníš, čárky máš krásné, už netestuj, akorát se nervuješ, pokud nešpiníš, nekrvácíš, tak týden vydržíš, držím ti palce, ať je vše Ok. 🙂