Ahoj holky,jsem v 5tt a prsa mě bolela,ale teď už mě nebolí skoro vůbec 😔 když už boli,tak nejvíc večer a v noci,ale jinak vůbec nic😕 měla jste to taky tak některá? Už mám za sebou jedno ZT,tak mám strach😕 děkuji za zprávy a vaše zkušenosti ❤️ K dr. jdu až 5.1.😕
@maky977 V 5tt nektere zeny jeste ani nevi, ze jsou tehotne. Nepozorujte se tolik.
Me prsa boli i v 17tt a byla bych radeji, kdyby nebolely vubec.
Kazde tehotenstvi je jine a hlavne u vas je opravdu hrozne moc brzo.
Pokud nespinite, tak tohle vubec nereste a budte v klidu. Stres vam urcite neprospeje.
@maky977 ja taky prodelala ZT a prave, ze priznaky jsem mela jeste v den, kdy jsem musela na potrat 😉 takze by Vam spise nevymizely, jiste bude vse v poradku! ❤
@maky977 Prečo sa plasis?! Ženy väčšinou chodia k lekárovi az ked pekne meska MS a to su aspon v 8.tt, ano pokial neberiem zeny z MK co uz po sexe vyťahuju tehotenský test. 😀😉
Mna pri oboch tehu nic nebolelo, ziadne priznaky az na meškanie MS a vacsiu unavu. Takže je uplne normálne ak ta prsia nebolia, ani nemusis grcat od rana do vecera a ine. Mam dve zdrave deti.😉
@maky977 Mě prsa bolela jen na úplném začátku a pak z ničeho nic klid. Nebolí vůbec a už jsem v 31.tt. 😉 Nestresuj se tím
@maaaadlaaaaa ja vím,ale teď mě boli fest😂 jsem to asi zakrikla a přidali se k tomu i nevolnosti😂😂 takže jsem to zakrikla😂 děkuji za Tvou zkušenost ❤️
Byla jsem v 5tt, ráno jsem se vzbudila a po dlouhé době mě nebolela prsa. Odpoledne jsem začala krvácet. Může to něco znamenat, ale taky nemusí. Každá to máme jinak.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@maky977 Jste v 5tt, to je tyden, kdy nektera zena ani nevi, ze je tehotna. Na priznaky mate jeste hafo casu. Navic s priznaky to muze byt pokazde jinak. Mne jeden den bylo zle a dalsi dobre, prsa totez.