Ahoj holky
Som v 6+5tt, mala som citlivi bradavky asi tyden, vcera ma prsa boleli a dnes rano nic.
Utery idem na kontrolu prvu ,mam za sebou ZP a tam ma prsa prestali bolet az tyden po revizi… tak ja uz nechapem😏. Mate nekdo podobnu skusenost???
Dakujem
Mě třeba při zt nebolela předtím vůbec. Tehu mi ukázalo asi 5 testu, ale symptomy žádné, tak jsem tušila, že se něco děje...
Minulý rok v prosinci taky nic. Test jsem si ze strachu dělala 1. Po pár dnech digital, opět pozitivní... A teď mi tu houka skoro 4 měsíční miminko.
Nezoufejte, nemusí to hned znamenat konec
@katherine177 mam za sebou ZT a prsa ma boleli este mesiac po zisteni a po revizi
@lienka159 mám za sebou 4 porody. U dvou těhotenství mi vymizely příznaky jako bolest prsou cca v 6-8 tt. U jednoho nebolely vůbec a poslední jsem se jich nemohla dotknout celé těhotenství.
Nebojte ,jestli se miminko má udržet,prsa ani nic jiného vám to nezaručí ...
Vůbec nic za tím nehledejte,vše je v pořádku a žádné jiné myšlenky si nepřipouštět.
Mimochodem mám za sebou mezi dětmi 2 ZT a 3 SP.
Opravdu pokaždé jiný průběh ...
Klid 🙂🙂❤️❤️
Pamatuju si, že příznaky mi mizely a objevovaly se ruzne. Někdy par dni nic, já plasila, pak ale zase něco přišlo atd.. chápu Váš strach, věřím, že to bude ale na dobrý cestě.🙂
@pampeliska1313 dakujem a verim ,ze to bude ok,utery se to rozlouskne,aspon pre tuto chvily
@lienka159 ten začátek je vždycky narocnej (ne, ze by zbytek nebyl.🙂) navíc když máte takovou zkušenost.
Tak bolest sa k veceru dostavila😅
Jsem 11+6 do minulého týdne mě bolela prsa, byla zduřelá a najednou nic, je to normalni?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lienka159 přestaly mě bolet prsa a za týden jsem prodělala zamlklé těhotenství, které skončilo samovolným potratem,ale nechci vás strašit