Prenatal Brno. Jaká je objednací doba?

mimig
30. zář 2022

Ahoj holky🙂, v 10.tt mě čeká první kontrola u svého gynekologa (doposud jsem byla pacientkou reprodukční kliniky). Jelikož se na první velký screening objednává následně 12.-13.tt, chtěla jsem se zeptat dle vašich zkušeností, jaká je objednávací doba v Prenatalu Brno? Zda si na termín nemám zavolat už nyní, ačkoliv žádanku i veškeré nové info dostanu až od lékaře v 10.tt.? Děkuji za reakce 🙏

themuffin
30. zář 2022

@mimig objednávala sem se 9+4 a dali mi termín 12+6

jjasmina
30. zář 2022

Já bych klidně zavolala, možná se ptali v kolikatym tt ted jsem a objednali mě sami, ja byla ve 13+1

alyssa1
30. zář 2022

urcite je treba se objednat dopředu, mívají plno

nike666
30. zář 2022

Ja se objednala až po vyšetření u své doktorky, ale nebyl žádný problém. Zeptali se v jakém tt jsem a podle toho dali termín. Myslím, že se snaží vyjít vstříc a někam "vecpat" pokud je plno, ale když jsem tam byla cekarna vždy prázdná 🤷🏽‍♀️😄

laloogrey
1. říj 2022

Já se objednávala zrovna včera. Záleží, v jakém týdnu podle ultrazvuku budeš (na to se ptají), když tam budeš volat. Takže bych tam volala až po kontrole u lékaře (volala bych ihned po té kontrole), protože teď nemůžeš přesný týden vědět. Mně objednali až na 10. 11., což mi vychází, že budu 13+5.

mimig
autor
1. říj 2022

Díky všem, holky 🙂 Mám potvrzený z ultrazvuku na reprodukční klinice konec 8.tt, jen mi přišlo divné čekat až na žádanku v 10.tt po prohlídce u svého gynekologa, kam mě již z kliniky nyní předali. Dala jsem na vaši radu a zavolala, termín vpohodě vyšel na konec 13.tt 🍀

katka283
28. lis 2022

@mimig zavolej si oni si to spočítaji a řeknou ti termín kdy dojít. Ja jdu 16.12. A objednavala jsem se někdy kolem 15.11.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru