Zdravím všechny maminky, v listopadu jsem prodělala samovolny potrat v 8tt. Teď v lednu jsem zjistila, ze jsem opět tehu. V úterý jsem byla na první kontrole podle MS 7+5 na utz byl vacek, ale plod nebyl vidět, hodnoty hcg jsem měla dost vysoké a dneska jsem opět byla na utz a už tam byl vidět malý plod, ale srdíčko ještě ne.. mám přijít příští týden ve čtvrtek. Mate s tímto někdo zkušenosti? Je ještě nějaká šance,ze to vyjde?
Sestra to měla taky tak,ovulace byla dlouho a vypadalo to že z toho nic nebude,i doktor jí řekl že radši vyčká než by jí dal průkazku.. A pak vše bylo dobré což bylo tou pozdní ovulací, malému už je rok..
@8slunicko6 dekuji
V prosinci jsem sla na gynekologii v 7. tydnu podle MS. Na ultrazvuku byl videt jen gestacni vacek. Gynekolog mi rekl, ze je mozne, ze je tehotenstvi o dva tydny mladsi a pozval si mne o mesic pozdeji. To uz byl videt plod (uz jen o tyden mladsi podle MS) i srdecni akce. Vcera jsem byla na prvnim screeningu a mrnous je uz jen o 3 tri dny mladsi vzhledem k MS.
@tensorflow dekuji, tak snad budeme mít také stesti
Já šla na první kontrolu 6+4 a prázdné gestační váčky, měla jsem dojít za 10 dní na kontrolu, ale po týdnu jsem začala trošku krvácet tak jsem šla. Na utz už byly krásně vidět i se srdíčkama a místo 7+4 (podle MS) byly jedno 7+0 a druhé 6+5 takže o týden mladší. A když jde u tebe vidět nějaký posun tak to bude určitě v pořádku 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@romcajda zda se,ze jsi mohla mit opozdenou ovulaci,takze muze byt vse opozdene,vyvoj je,takze drzim palce,aby vse klaplo na 1*