Dobré ránko,
Vim, že bolesti pravého podbřiška jsou v těhu normální. Mohou takové bolesti trvat i 4-5 dnů za sebou? Bolest je nejhorší při pohybu nohou, nádechu, výdechu, taky to střílí do zad. A dneska ráno po probuzení to pichlo i urpostred břicha při nádechu a při zatlačení. Může to bolet tak dlouho ,, vkuse,,?
Už si připadám jak blázen.
Ostré píchnutí je normální, v prvním trimestru, natahuji se vyzy dělohy a to celkem bolí.
@1nikolet11 na pravé straně podbříška je i slepé střevo. Pokud by byla bolest velká nebo zhoršující se, měl by se určitě kontaktovat lékař. Ale jinak napínající dělohy a vazy bolí i klidně celé těhotenství.
@1nikolet11 ano, může... 😊 Já občas nemohla ani chodit 😃
To se máme na co těšit 🍼😁 hlavně, když vím, že vše je s nimi v pořádku, je každá bolest v pohodě pak. Jen se to naučit správně odlišovat, těhotenství od běžných zdravotních problémů. 🫣👍 Obdivuju vás všechny, které to berou klidně s nadhledem. 🙏🫶
@1nikolet11 taky to tak budeš brát hned jak si zvykneš, neboj 😃.. mě teď na konci úplně neskutečně bolí v kříži a jediné co pomáhá je chůze.. takže jsem schopná hodinu v kuse chodit po obýváku a koukat na TV, abych tu bolest nějak zvládla 😃
@anetacoufalova jeva, hlavně, žes aspoň něco našla, co pomáhá. Holt si musíme umět poradit. Tak držím palečky, a hlavně ať to co nejdřív přejde 🤍
@1nikolet11 poslední 4 týdny, to už se zvládnout dá 😃 ale děkuju 💙 bude líp, uvidíš 🙂
Děkuji, tohle číst, vždycky pomáhá 💫
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dnů, kdy mne něco nebolelo, někde nepíchlo, kdy mi nebylo zle, bylo za celé těhotenství opravdu málo. I roztahování dělohy je poměrně bolestivé.