Pravý podbřišek, bolesti v 10. tt. Může to bolet i 4-5 dní vkuse?

1nikolet11
27. lis 2024

Dobré ránko,
Vim, že bolesti pravého podbřiška jsou v těhu normální. Mohou takové bolesti trvat i 4-5 dnů za sebou? Bolest je nejhorší při pohybu nohou, nádechu, výdechu, taky to střílí do zad. A dneska ráno po probuzení to pichlo i urpostred břicha při nádechu a při zatlačení. Může to bolet tak dlouho ,, vkuse,,?
Už si připadám jak blázen.

1pomnenka
27. lis 2024

Dnů, kdy mne něco nebolelo, někde nepíchlo, kdy mi nebylo zle, bylo za celé těhotenství opravdu málo. I roztahování dělohy je poměrně bolestivé.

lv
27. lis 2024

Ostré píchnutí je normální, v prvním trimestru, natahuji se vyzy dělohy a to celkem bolí.

cherie24
27. lis 2024

@1nikolet11 na pravé straně podbříška je i slepé střevo. Pokud by byla bolest velká nebo zhoršující se, měl by se určitě kontaktovat lékař. Ale jinak napínající dělohy a vazy bolí i klidně celé těhotenství.

anetacoufalova
27. lis 2024

@1nikolet11 ano, může... 😊 Já občas nemohla ani chodit 😃

1nikolet11
autor
27. lis 2024

To se máme na co těšit 🍼😁 hlavně, když vím, že vše je s nimi v pořádku, je každá bolest v pohodě pak. Jen se to naučit správně odlišovat, těhotenství od běžných zdravotních problémů. 🫣👍 Obdivuju vás všechny, které to berou klidně s nadhledem. 🙏🫶

anetacoufalova
27. lis 2024

@1nikolet11 taky to tak budeš brát hned jak si zvykneš, neboj 😃.. mě teď na konci úplně neskutečně bolí v kříži a jediné co pomáhá je chůze.. takže jsem schopná hodinu v kuse chodit po obýváku a koukat na TV, abych tu bolest nějak zvládla 😃

1nikolet11
autor
27. lis 2024

@anetacoufalova jeva, hlavně, žes aspoň něco našla, co pomáhá. Holt si musíme umět poradit. Tak držím palečky, a hlavně ať to co nejdřív přejde 🤍

anetacoufalova
27. lis 2024

@1nikolet11 poslední 4 týdny, to už se zvládnout dá 😃 ale děkuju 💙 bude líp, uvidíš 🙂

1nikolet11
autor
27. lis 2024

Děkuji, tohle číst, vždycky pomáhá 💫

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru