Prosim o radu.. V praci jsem,musela vedeni kvuli me praci oznamit tehotenstvi. Mela jsem fyzickou praci. Presadili me na jinou pozici jak nazyvaji administrativni. Mam mensi plat a zbytek mam vyrovnavaci prispevek od OSSZ. Ale... I v nove pozici nemam co na praci, jsou to same prkotiny, poslou me zamest bordel, udelat minimum papiru mebo neco malo uzitecneho. Uz 3 tydny ale i 4 hodiny denne cumim do blba a cekam... Vim ze mam narok byt doma na 100%..a chci se na to poptat u vedeni zda je to mozne, ale chci se zeptat jak to kdo z vas resil a hlavne... Jestli je to nekde v zakoniku, protoze cele dopoledne hledam at mam na ne neco v ruce a nenasla jsem zatim nic 😞
@misana155
Bud rada za takovou praci,co by za to jine zenske daly.Proc bys chtela byt doma kdyz mas praci odpovidajici tvemu zdravotnimu stavu?
No,kamaradka mi ted neco takoveho psala no...
@zelenaesmolda protoze i tak,pro,me tu praci nemaji a ja jen 8,5 hodin sedim cumim do blba a usinam
@misana155
tak se zabav,vem si knizku,strykuj ponozky,cokoliv
@zelenaesmolda neznas korejce 😊 nesmim byt na mobilu, lustit, cist si... To je,na, houby..kdyby neco z toho slo tak to neresim 😂
Ne, zaměstnavatel udělal všechno správně a dle zákona. To, ze se nudis a nemáš co dělat uz je věc druhá, ale na to opravdu žádný zakon není.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@misana155 nárok být doma za 100% nemáš, protože tě přeřadili na nerizikové pracoviště. Nárok bys měla v situaci, kdyby pro tebe to nerizikové místo neměli.