Pozitivní test po ms. Stalo se vám stejně tak?

agony28
21. únor 2021

Ahoj holky minulé pondělí jsem měla dostat ms ta nepřišla udělala jsem tt a byl pozitivní ale v sobotu přišla ms říkala jsem si ok bylo to biochemické těhotenství a odešlo to s menstruací ale teď je to 8 dní co začla ms která už skončila a test stále pozitivní k Dr jdu v úterý stalo se vám to některé?

mamikry
21. únor 2021

@agony28 To je otazka, no. Jistotu vam da az ten doktor. Muze to byt biochemicke, nekdy HCG klesa pomalu. Na druhou stranu ja byla tehotna i pres ms a dobre to dopadlo. Muze to byt mimodelozni, ale tim vas nechci strasit. Carka slabne, nebo je porad stejna? Rekla bych, ze ted uz by mela byt silnejsi, ale zase to muze byt testem.

agony28
autor
21. únor 2021

@mamikry čárka sílí pár dní z5 byla mnohem méně vidět

mamikry
21. únor 2021

@agony28 Tak to by mohla byt nadeje

agony28
autor
21. únor 2021

@mamikry ten je dělaný pár dní z5

ema90
21. únor 2021

@agony28 Pokud je mezi testy (co jste semka vlozila) rozdil x dni, tak mi sice prijde, ze carka zesilila ale ne o moc.
I pri biochemickem se hladina hcg drzi. Nebo pri mimodeloznim.
Ted je to fakt bud a nebo 🤷🏼‍♀️
Jistotu ti da jen opakovany test z krve na hcg.
Hned zitra si nekam zavolej.

agony28
autor
21. únor 2021

@ema90 Dva dny 🙂 jdu v út ke své doktorce tak už nebudu nikde plašit no já jen že co jsem tak načetla tak holky co psali tak po ms už testy negativní 😊 proto mi to přišlo divný 😊 on je vidět na živo víc ale foťák no uvidíme budu doufat že to je jen doznelek hcg ale děkuju za odpověď

ema90
23. únor 2021

@agony28 Tak jak to dopadlo? 🍀🙂

agony28
autor
24. únor 2021

@ema90 no byla jsem u své Dr ta plašila že mám šíleně velkou sliznici a revize a bla bla takže dneska nástup do nemocnice kde pan doktor kouknul řekl že sliznice je větší ale že to nevadí a budou brát krev po 48h což mohla i Dr žeo tak tady tvrdnu zbytečně

ema90
24. únor 2021

@agony28 Takze se tehotenstvi zatim nepotvrdilo ani nevyvratilo?

agony28
autor
26. únor 2021

@ema90 tak teď sem mluvila s primářem řekl že HCG má co dva dny stoupat o 50-100% u mě to stouplo přesně o 50% takže prý tehotenstvi to je a zatím prosperuje jen ještě nic není vidět takže musíme čekat kde se objeví

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru