Ahoj damy ... 10.2 jsem byla u dr se zpožděním 17 dní říkal že na těhotenství to nevypada ze kazdym dnem bych to mela dostat ale at si za týden udělám test a kdyby byl negativni ať přijdu 19.2 jsem udělala test vyšel pozitivni 🙏🙏🙏dost silny takže ma otázka zní kdy se objednat ?
Hele holky ja celove od porodu mam dlouhe a nepravidelne cykly posledni ms byka 12.12 pak jsme meki karantenu v te dobe jsem to vlastne mela cca dostat takze kdyz jsem to nedostala a test byl negativni tak jsme si rikala ze zato muze covid a stres.. pak jsme sla prave na gyndu jestli je vse ok rikal ze mimodelozni nic neni je fakt ze se mi zdalo ze tam vidim bublinku tak nevim jestli treba nechtel neco uspěchat nebo tak prave premyslim jestli jit ted v patek nebo az ve stredu 🤷♀️nechci jit právě brzo ...ale zase kdyz jsem mela takhle silne carky tak z toho byl maly kdyz byly slabsi vzdy jsem oto prisla
Mě chtěl vidět dr až v 8. týdnu těhotenství. Že do té doby se může stát cokoliv. Ale každý asi funguje trochu jinak.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No, normálně jsem se objednávala cca 3 týdny od testu, který byl den dva po vynechání MS. U tebe ale bylo velký zpoždění, na druhou stranu ale Dr nic neviděl. Já bych asi tedy šla až někdy začátkem března. Buď to vyjde, nebo ne, Dr s tebou stejně nic neudělá, jen se podívá. Pokud tedy nebudeš mít problémy.