Ahoj,
když jsem před necelými dvěmi týdny přišla na pozitivní test, tak jsem měla bolesti jako před menstruaci. Tyto bolesti přešly, ale teď přišlo špinění.
Jedná se o vodnaté hodně slabě hnědé špinění, taková špinavá voda, která se objeví na papíře, není celý den.
Ale bylo mi řečeno, že teď se s tím stejně nic neudělá, že je to buď a nebo, že dokud nejsou velké bolesti nebo jasná krev, tak nemá cenu chodit dřív než na domluvenou kontrolu.
To všechno chápu, chtěla bych jen slyšet jestli někdo neměl podobný problém a bylo vše v pořádku. Dekuji moc. 🙂
já zašpinila dvakrát během prvního trimestru a vše bylo v pořádku, ale bylo to jednorázové zašpinění a pak už nic
ja dokonce krvacela v dobe ms a mela bolesti vestsi jak menstruacni (tehotensky test jsem mela negativni tak jsem myslela ze pokud tam neco bylo odchazi to s MS)
pristi mesic jsem mela dalnici uz 8dni pred ms (mela jsem pro me tipicky tehotensky priznak-exem pod prstynky, proto jsem dělala test)
tak jsem se objednala k dr kdy jsem mela byr v 9tt na ultrazvuku jsme zjistili ze jsem uz 12tt.
tatze ja uz rikam ze je snad vsechno mozne a fakt je to bud a nebo.
Já během prvního trimestru zaspinila dvakrát a bylo to špatné znamení. Možná doporucuji sjet na gyn, ambulanci. Mohou dát utrogestan a ten je na podporu tehotenstvi. U mě to stejně nedopadlo. Ale četla jsem diskuze hodně ten, co spinily a dokonce krvacely a miminko v pohodě donosily.
špinila jsem u obou dětí kolem pátého/šestého týdne.. dle dr. se miminko zavrtávalo.. nebylo to nic hezkýho, nasadila jsem céčko a za pár dní byl klid.. oba jsou zdravé donošené děti 🙂 držím palce
Ahoj. Já jsem při třech těhotenství nešpinila, a vše ok.
Další 4. Probíhalo špinění i přes utrogestan, a nedopadlo to dobře.
5. Těhotenství opět špinění i krvácení slabé, nasazen utrogestan a Ascorutin a vše ok.
Teď šesté těhotenství, taky nasazen utrogestan kvůli špinění, a uvidíme, pozítří jdu na ko.
Mě na pohotovosti řekl primář, že někdy špinění může znamenat začínající potrat, někdy za to může hematom a někdy to neznamená nic a těhotenství je v pořádku.
Držím palce ať je všechno ok ♥️
Takže, šla jsem na pohotovost, protože se přidala bolest. Všichni oči v sloup, že se to stává a dokud nekrvacim, tak to není na pohotovost. Potvrdil těhotenství, zaznamenal srdeční akci a našel hematom, takže teď se uvidí, že s tím stejně teď nic nejde udělat, že to muže vydržet a nemusí.
Hlavně, že to není mimoděložní. A budu doufat, že to bude dal dobrý. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
U mě to v pořádku nebylo. Ale kolegyně i krvacela a mimi se udrželo. Takže hold 50/50