Ahojky holky,
tak mi vyšel pozitivní těhotenský test(Mama 10 jednotek) a dneska jsem byla u doktora a na UTZ ještě nic neviděl.
Dneska končím 5.tt.Vzal mi krev a zítra si mám zavolat,jestli se to v krvi potvrdí.Prej když to bude do 1000,tak je to tak malinký,že to ještě není vidět,nebo
když to bude přes 1000,tak to bude mimoděložní.
Máme doma sice už jednoho sviště,ale mám z toho zítřka docela hrůzu.
Jen se chci zeptat,jestli se to některé z vás taky stalo?
moc děkuju
já byla na první prohlídce taky velmi brzy, prostě mě dr. objednal za dva týdny a bylo. taky nechápu, proč tě hned stresuje, když to ještě nic neznamená.
Holky,moc vám děkuju.Zítra dám vědět,jak to dopadlo 😉
@dajda28 určitě to bude dobrý. hlavně klid 😉
dajda28:moc držím palečky..hlavně se moc nenervuj... 🙂
tak už vím výsledek-Hodnota hcg je 840,takže to bylo opravdu moc brzo.Mám znova přijít v úterý dopoledne 😉
Ahoj, mě se stalo úplně to stejné🙂 bála jsem se zbytečně jako ty. Já měla ještě nevýhodu v tom, že me vyděsil sám dr. a zbytečně. Za další dva týdny už tlouklo i srdíčko🙂 určitě to bude v pořádku🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dajda28 Já jsem taky v 5tt a u doktorky jsem byla v pondělí. Říkala, že na UTZ nemůže být ještě nic vidět, tak nevím, proč tě ten tvůj doktor plaší mimoděložním...