Potvrzené těhotenství. Jaké příznaky jste měly vy?

florida2001
18. zář 2020

14 den po embryo transferu me HCG je 1637, mam ale pocit ze jsem mela vice intenzivni priznaky pred tydnem,, ted nepocituji nic moc. obcas pobolivaji prsa, predevcirem pobolival podbrisek ale dnes nic. jak jste to meli vy? jsem 20 DPO.

jjasmina
18. zář 2020

Já jsem pocitovala příznaky asi nejvíc kolem 10tt to mi bylo doslova na umření

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
katule1990
18. zář 2020

@florida2001 Já jsem 14 dní po KET neměla žádné příznaky. Přišly až tak v 6tt, začalo mi být trochu zle od žaludku. Pak se to začalo stupňovat a bylo mi šíleně špatně od žaludku až do 14tt, myslela jsem, že pojdu 😅😅.

andyskarsgard
19. zář 2020

Já nazacatku taky nic moc, jen prsa trošku a nafoukle břicho ale to jsem měla už od odběru vajíček.. 😂 Každopádně zvracení a žaludek uplne špatný jsem měla od 6tt a vlastně pořád zvracím ráno i teď a to jsem 29tt 🤣🤣 asi ty nevolnosti budou az do porodu. 😂 😂 😂

pajiskazemlyna
19. zář 2020

@florida2001 jsem těhotná po čtvrté a po čtvrté jsem kompletně bez příznaků ... jedine co, tak jsem byla občas unavenejsi, ale nevolnosti neznám, zvracení neznám, bolesti neznám, citlivost na pachy neznám taky ... 😂 pokaždé pocit, jako bych ani těhotná nebyla.

karkulka1283
25. zář 2020

Kromě šíleného hladu žádné.. první příznaky přišli až 9tt

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru