Ahoj holky 😇
Mám velkou prosbu. Včera jsem našla na těhotenském testu dvě vytoužené čárky a nevím... Mám to manželovi oznámit hned nebo počkat až pod stromeček? ☺️ Co by jste dělaly vy? Předem moc děkuji a přeji všem krásné Vánoce
Já bych to do Vánoc nevydržela a manžel to chtěl se mnou sdílet hned, byl by akorát nasranej :D
S ohledem na to, že manžel vždycky věděl, kdy přichází "fáze testování nebo zklamání," tak by to nešlo, ale kdyby to nevěděl, tak bych to nechala jako překvápko.
Ja bych to nevydrzela 😀
Rekla jsem to hned, kdyz nebyl test jeste ani zaschly 😀 Bylo to v den vynechane ms.
Ale je fakt, ze vanoce jsou za rohem a byl by to urcite krasny darek a prekvapeni! 😊
Takze v tomhle pripade bych se asi kousla do rtu a zkusila to vydrzet 😀
Pokud tedy mate uz zpozdeni a nehrozi az takove riziko, ze by to odeslo spolu s ms.
Já bych počkala a nechala to jako vánoční dárek 😍, na tenhle dárek by nikdy nezapomněl 😍. Jinak moc gratuluji
@any2any Moc děkuji 😍
@pipi_puncocha On se mě právě ptal, kdy to mám dostat a já mu řekla, že právě na Štědrý den. 😀
@ema90 Já bych mu to řekla hned, ale vím, že by to byl nejkrásnější dárek.
@jasemin26 Moc děkuji 😍
Zkus se kousnout a počkat do vánoc, je to pěkný dárek pod stromek ☺
@verun_ka77 Dala bych mu to pod stromecek. Ja jsem ohromne chtela udelat manzelovi prekvapko, ale vzdycky mi bylo tak blbe, ze to poznal sam. 😀
Tím že dcerka byla vytoužená, tak jsem to chtěla nechat jako překvapení. Bohužel se domů vrátil akorát ve chvíli kdy jsem vyšla ubrečená z WC s těstem v ruce 😀 tak jsme na chodbě bteceli radostí hned dva 😊 no a teď čekám chlapečka, a tam jsem mu to rovnou oznámila ten den večer co se vrátil z práce.
@verun_ka77 já jsem dvě čárky objevila minulý rok 20.12. Řekla jsem to hned ten den. Ale my měli zrovna delší dobu tichou domácnost, tak jsem se o nějaký překvapení ani nesnažila,nebyla nálada 🙁
Každopádně pokud to vydržíš,tak jako dárek to bude pecka 🙂
bude to krásný dárek a na tyhle Vánoce budete vzpomínat. Vydržte. 🙂 A jinak moc gratuluji
Ja nechápu jak by se tohle dalo utajit před manželem 😃 Můj manžel se zajímal kdy by měla být ovulace, abychom se mohli snažit. Samozřejmě i věděl, kdy byla poslední menstruace, takže by si pak snadno spočítal, že už to je nějak podezřele dlouho 😃
Nechej to pod stromeček ❤️ já to manželovi neřekla měsíc, čekala jsem na výročí svatby 🙃
Mě by bylo líto každého dne, kdy bych to s nikým nesdílela, takže já jsem pro to říct co nejdřív 🙂
Nikdy jsem tohle nepochopila, manzel je v tom úplně stejně jako vy, proč na to jako má cekat nebo to mít pod stromečkem? 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Podle mě každá chvíle kdy se to řekne je TOP a nezapomenutelna..
Vždycky jsem to manželovi říkala hned, v podstatě byl u testování. A nedovedu si představit, že by to mělo být jinak, tohle se týká nás obou a chtěla jsem, abychom i u toho zjištění byli spolu.
Navíc manžel zná můj cyklus a taky byl zvědavý, jestli to vyšlo nebo ne.
Je ta krásné vánoční překvápko , ale já bych nevydržema mu to neříct.
Manžel o tom vzdy věděl, nevim proc bych mu to mela tajit. Navic kdyz jsme se snažili, tak znal i můj cyklus
Já to řekla hned, letěla jsem za ním do postele i s testem 😂 snažili jsme se skoro rok, nevydržela bych to ani den, mu to neříct 🙂 na Štědrý den bych počkala třeba u rodičů a tak, třeba... Taky super 😉
Ja treba mela cyklus nepravidelny, tak by si vsimnul vypadku nekolika tydnu, ale Stedry den uz je za tyden - ja bych se asi kousla a vydrzela, je to neopakovatelny darek pod stromecek, ten nejhezci ❤
Manzelovi bych to řekla hned, ale ostatnim určite az po 3m. Takze pokud vas bude u stromecku vic, tak bych mu to tam jako darek nedavala.
Ja bych to nevydrzela a ani bych nechtela. Tohle je neco, v cem jsme oba spolu, z ceho se mame radovat spolu. Myslim, ze manzel by ani nechtel, abych mu to tajila kvuli prekvapeni pod stromecek. Ale samozrejme kazdy jsme jiny, takze pokud vis, ze by to manzel ocenil, a ty to vydrzis, tak pockej. Ja teda letela manzela budit v pet rano s testem v ruce a slovy: "Vstavej, budes tata!"
@verun_ka77 Jak to dopadlo? Řeklas mu to až pod stromečkem? 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja osobne bych pockala. Ja si s oznamenim 3. tehotenstvi tez pockala na jednu vyznamnou chvilku a manzel na to rad vzpomina. Myslim, ze na tyhle Vanoce budete radu vzpominat. 🙂 Jinak, moc gratuluju! 😍