Zdravím vás maminky a přeji vám krásný den 🤗
Chtěla by jsme se zeptat je tu nějaká maminka ,která šla na potratovou pilulku a byla silná kuřačka ? Na internetu jsem četla že to není vhodné pro kuřačky😏 Příští týden mě to čeká a jsem docela ve stresu jestli si mám vybrat pilulku nebi miniinterupci 😔 s obou možnosti mám velký strach .
Bohužel ikdybych strašně ráda tak miminko si nechat nemůžu, ikdyz mě to hrozně bolí,ale nejde to .
Předem děkuji za odpověď.
PS: prosím vím že jako matka jsem hrozná že něco takového bohužel musím podstoupit ale dennodenně mě to hrozně bolí a budu si to vyčítat ale jina možnost opravdu není.
Určitě bych to omezila může to bejt problém pro vaše tělo a taky to může mít vliv hlavně taky nemusí zafungovat a nemusí vše odejít držím palce ☘️☘️
Jak se píše výš, zkus to aspoň pro teď omezit.Jinak nemá ti nikdo co vyčítat,drž se.
@luciesofiealex
@te_reza
@lencaa11
Děkuji moc 🙂
Kouření a ženské hormony výrazně zvyšují riziko trombozy a následné embolie. Proto asi to doporučení. V životě jsou situace, kdy není jiné řešení. Dobře to zvládni.
@klovalka Děkuji za vysvětlení. Tak to mi asi moc nepomůže to že to 4 dny omezím že? 😏
Aspoň nějaký nějaké omezení za 4 dny než žádné
Co tak iqos? Alebo jednorazove ecigarety?
Ahoj, není to bezdůvodně že před tím varují. Nebylo by v tom případě rozumnější jít na klasickou mini?
@helcapra Asi ano ,právě proto jsem se ptala 🙂 určitě to ještě budu řešit s gynekologem. No ono u mě to vyjde stejnak stejně, strach mám i s narkozy 🤣🙄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nemám zkušenosti, ale jde pravděpodobně o dryjáky a v souvislosti s kouřením by ti mohlo být zle. Na plánované operaci taky doporučují nekouřit, hlavně kvůli narkóze