Holky, jsem v 9-10 tydnu tehotenstvi mam otazecku. V patek jsem byla na kontrole mimo v pohode srdicko bilo. Akorat vcera kdyz jsem vecer byla na zachode (na velke) tak mi prislo jakovy ze me neco vypadlo. Ale nekrvacela jsem ani po utreni ani nekrvacim. Asi je blbost abych vytlacila kus mimiska nebo neco a zadna krev nic. Uz mi asi z to sibe ale bojim se. A od te doby jako bych mela chveni nebo divny pocit v pochve nic me neboli nevite co to muze byrlt? Dekuji za ofpovefi
Nekrvacim jen se mi zdalo jak kdyby neco vypadlo ale zas si rikam kdyby jo byl by toaletni papir od krve a urcite by to valilo dal po 24,hod. Nic mi neni ani nekrvacim ani me nic neboli. Jen di ny pocit jak kdyby chveni v pochve
A casto chodim na zachod curat
@janulkar99 No asi jsi hodně mladá a bez zkušeností.Vůbec se neboj,potrat vypadá jinak-bolesti břicha,krvácení....
@janulkar99 Jéééé, docela mi připomínáš mě 😀 Něco podobného se mi stalo v 11 tt. Normálně ze mě vypadl kousek jakoby želé.... Nevím jak to jinak popsat, fakt to byl kousek želé - nejspíš u mě způsobený výtokem v těhotenství, užíváním utrogestanu a pohlavním stykem den před tím. Taky jsem z toho byla chvilku docela vystreslá co to mohlo být, ale nekrvácela jsem, břicho nebolelo - prostě nic. Hele mohl to být taky kousek jakoby zhutnělého výtoku 🙂
@janulkar99 caste litani na malou k tehotenstvi patri, je to uplne normalni a pockej v takovem 15 tt nebo 16tt to se na zachode nezastavis ( moje zkusenost, napiju se a litam i 4x po 8 minutach)
@soyevita zas uplne mlada ne, tohle je moje treti tehotenstvi, prvni nedopadlo vubec dobre diky doktorce ktera me poslala domu a rekla ze se tehotenstvi ztratilo a ten vecer me vezla rychla a honem na sal uz jsem mela 8dcl krve v brise takze otrava a na pokraji smrti odebraly mi cely vejcovod, druhe dopaflo dobre tef mi lita skoro 4lety klucina doma mam po prvni zkusenosti strach
Taky beru od lekare pro jistotu ascorutin uz jsem a magnesium.
@janulkar99 Tak chápu ten strach,ale věř,že to bude dobré.Držím pěsti,ať jste oba v pořádku.Kdyby se Ti něco nezdálo,tak šupajdi ke gynekologovi,nebo rovnou do nemocnice
Dekuji za odpovedi urcite je vse ok, nic se nedeje.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@janulkar99 potrat v 10. týdnu by už bylo pěkné krveprolití..nejspíš výtok nebo hlen -jak je děloha prokrvená, tvoří se toho všeho mnohem víc než v netěhotném stavu. Tak jestli nekrvácíš, buď v klidu a užívej si těhotenství