Pomalu rostoucí hCG, má s tim někdo zkušenost?

tezerinka
19. říj 2016

Ahoj holky, Podle ms bych mela byt 8tt ale mela jsem to hrozne nepravidelně takže podle me tak 6tt..3.10jsem byla poprvé u dr nic moc neviděl jen počáteční tehu a jeste ani nemohl vyloučit ze je mimo děložní…za tyden jsem šla znova a na utz byl videt uz gestacni a žloutkový Vacek po týdnu další kontrola ze uz bude videt neco vic, ale utz furt bez srdíčka, ale byl tam pokrok tak mi vzala hcg to byl čtvrtek a to bylo 14000 stim ze mam prijit po víkendu v pondělí na další odběr dnes sem si volala na výsledek a stouplo to, ale jen o 3000 ve čtvrtek jsu na utz…strasne se bojim uz sem takhle o mimi přišla…mate nekdo zkusenost stim ze to takhle pomalu stoupalo a bylo vse OK? nebo to je normalni? bojim bojim :?

medulinek
19. říj 2016

ja mam zkusenost blbou s pomalým stoupaním,ale stejně tak se u mě všechno vyvíjelo dobře a stejně ZP. Pokud je mimi mladší,třeba se ještě ukáže,nezbývá než doufat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru