Zdravim nastavajici maminy. Ve stredu jsme byli na utz, odpovidame 12.tt, vse vypada v poradku, ale co se tak bavim s kamaradkama, vsem uz mimca v deloze lezely, jen nam tam stoji jak solnej sloup.
Taky vam nekomu mimco stalo?
😂😂😂
Přesně tak. Když jsem doktorce nadhodila ještě o nějaký ten týden později, jestli chápu správně podle utz, že tady vpravo má hlavičku a vlevo nožičky, řekla mi, že za těch pár minut už se to dávno mohlo změnit.
Jé, to je vtipná fotka. Naše malá má na fotce ze 13 tt ruku u hlavy a vypadá jako by měla dlouhatánský zobák
@xxxdeny v tomhle týdnu je to fakt úplně jedno.
No tak uff... Nezavisle na sobe mi asi 10 holek poslalo fotku z 11.tt a vsechny mimca lezely. 😂 Tak me proste znejistela takovahle kravina.
Navic mam prcka i natocenyho a tady v tyhle poloze si delal z rukou dalekohled pred ocima a pak se tahal za usi. Holt cekame komika 😂😂😂🍤
Když mi dělala dr. utz cca v tom 12-13.tt, tak se mimčo předvádělo zrovna takovým způsobem, že se točilo snad do všech stran😁 upřímně mě to rozesmalo, protože jsem to u předchozích děti nikdy neviděla 😂 takže poloha není konečná a změní se ještě tak nastokrat😊
Moje se pro změnu odmítalo hnout 😀. Ale nakonec se zadařilo. A jaká byla přesně poloha, to ani netuším - protože přes stěnu břišní to je jiný pohled než vaginální UTZ (a doktor použil oba než zjistil, že ani v jednom nevidí, co potřebuje a mrňouse "nelítostně" 🙂 otočil).
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@xxxdeny 😀😀😀
Teď tam má tolik místa, že může polohu měnit každou minutu. A tomu miminku je úplně jedno, jestli je horizontálně nebo vertikálně.