Pohlavní hrbolek. Vidíte ho?

termen
18. pro 2024

Ahoj děvčata,
vidíte na této fotce pohlavní hrbolek? Ja si nejsem jista. 🤷‍♀️

termen
autor
18. pro 2024

Ještě mám tuhle

misha31
18. pro 2024

Nejsem doktor, ale jestli ho vidim a neni to neco jineho tak holka

termen
autor
18. pro 2024

Ja tam vidim prave jakoby dva pahorky a nedokážu určit, co je vlastně ono 😄 podle doktorky je pahorek to, co jsem zvýraznila cervene, ale mne to přišlo spíš jak pupečník 🤷‍♀️ ale netroufla jsem si o tom s doktorkou diskutovat 😀

misha31
18. pro 2024

Taky mi to prave prijde jak pupecnik. Takze podle dr je to kluk?

termen
autor
18. pro 2024

@misha31 jojo, říkala chlapečka, ale mne to, podle čeho to určovala, nepřišlo jako hrbolek, nevidela jsem u nikoho, že by byl ten pahorek tak velký 😀 ale nechtěla jsem se s ni hádat, přece jen, ona by to měla vědět lip než ja, na co kouka 😆 ale tak jsem rada, ze nejsem jediná, komu to prijde spis jako pupečník 😅 tak uvidime no, snad mi na dalším screeningu neřekne neco jiného, počítáme s klukem 😆

misha31
18. pro 2024

@termen radsi bych zatim kupovala neutralni veci 😂

termen
autor
18. pro 2024

@misha31 haha, to by byl fakt gol, kdyby se ta doktorka spletla a čučela na pupečník 😂 ona totiž ukazovala na to, co jsem považovala za pupečník a říkala “pokud je to pohlavní pahorek, tak podle jeho sklonu si myslim, ze to bude na 95% chlapec”, takze to byl docela sebejistý odhad 🤭

rosalindamelinda
18. pro 2024

Vydržet. Pokud pujdeš na mezikontrolní UZ třeba v 17 tt, tak už ti pohlaví řeknou. Nám ted na 2.velkém UZ pohlaví potvrdili... a nebylo to tak těžké si prostě počkat....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru