Holky,abych to uvedla na pravou míru...v pátek jdu na kontrolu s tím,že se lékaři nelíbilo,že gestacni vacek vyrostl za 13 dní pouze ze 7mm na 15mm,domnívá se,že to je neprosperující tehu a popř. mě chce poslat na revizi.
Přiznám,chytám se všeho...teď mě napadlo,jestli jen mimi nemůže být mladší...V jakém TT podle vás jsem,prosím,když poslední MS byla 10.1.,a ovulka až 27 DC,tedy 5.2.?Děkuji moc!
Stáhněte si aplikaci, třeba Těhotenství+ a zadejte si to tam, ukáže se Vám co vše by se v tom týdnu mělo dít a jak by melo byt veliký 🙂
Ahoj holky v úterý jsem byla na ultrazvuku 4+5tt pro bolesti břicha, nic neviděl na ultrazvuku, že je ještě brzy, nicméně mám hcg 789.co mě znrpokojujr je, že sliznici nemám zvětšenou.. Máte některá zkušenosti? Zítra jdu opět na kontrolu, nevím proč, ale mám strach. Děkuji za odpovědi
@michaela2609 Tak se neboj. Buď a nebo, stejně s tím nic nenaděláš. Největší blbost je sbírat zkušenosti druhých na netu a popř. se ještě víc vystresovat.
@michaela2609 tak jak jsi dopadla?
Tak dnes ultrazvuk.. V deloze malá dutinka a malý vacek, úplně na začátku těhotenství.. Zítra jdu na krev jestli hcg stoupa a v sobotu mě chce ještě vidět... Pak má 14 dní dovolenou.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@tez83 Podle data početí 5.2. vychází k dnešku 7+0