Ahoj holky, moje ms je nepravidelná naposled jsem ji měla 12. července. Delala jsem si před 5 dny test digitální a ukázal 2-3 týden před početí. Počítala. Jsem to, že od mé poslední ms je to 6+1. Teď jsem byla na kontrole a doktor mi říkal, že je to tak 3-4 týden a objednal mě za 14 dni.
Bojim se ze mi to zas nesedí, před 2 měsíci jsem potratila a viděl taky jen gestacni Vacek.
Je to normální? Ze od poslední ms je to 6+1 ale doktor říká 3-4 týdny?
@levandulka_fialova no já videla na monitoru zase klasicky Váček takovou cernou skrvnu říkal ze teď je to tak 5 mm a musí být aspoň 7 aby šlo něco víc vidět. Jen mám strach ze to bude to stejný co před tím když před 2 měsíci jsem měla to samé.
Ovulace musela být nějak kolem 2 srpna protože to byl poslední pohlavní styk a cítila jsem ze mám ovu.. ale to mi zas odpovida tem dvoum tydnum :(
Oni ti stejně případný termín porodu budou upřesňovat po prvním screeningu, do té doby se počítá od poslední ms. U nepravidelného cyklu je lepší se opravdu řídit tím, jak je embryjko velké a pak tím velkým utz ve 12tt
@uzivatelkapetra no on se mě ani nezeptal kdy jsem měla naposled ms/ rovnou udelal ultrazvuk a řekl tohle... ze je to ještě malé a už mi zas gratuloval 🙄 což nechápu, zda se mi to moc brzo..
Mě nejde o to vědět hned kdy porodim nebo tak .. spis jen aby to souhlasilo s temi 3-4 týdny když od poslední je to 6+1.
Pokud tušíš, že ovulace byla před dvěma týdny, tak jsi 4tt a to fakt ještě nic vidět není, neboj se nic. Za měsíc bude i srdíčko 🙂
@uzivatelkapetra to ne. 2 srpna nějak/ takže to je už 3 týdny.. ode dneska
@flowerstone ahoj já dnes to stejné. Poslední MS byla 18.7 teď chodím furt na testy, protože jsem měla mimodelozni kde mi vzali vejcovodu, druhý byl samovolny, tak mi hlídají krev. Pořád se bojím že se to bude opakovat 😔 a dr mi taky řekla že to vidí tak na3-4 tt
@pupisek262014 Jezis chudinko, a kdy si zjistila ze mas mimodelozny? A kdy si samo potratila? To mě mrzí tak se bojíme stejně ... ale věrme ze to dopadne Ok!
@flowerstone no při těch dvou jsem spinila pořád a bylo mi na umření a začla jsem dost krvácet a už sem jela, při samovolnem to bylo obdobné, tak jsem se bála že mi vezmou i druhý vejcovod a,, naštěstí,, to byl samovolny, takže naděje tam ještě byla. A povedlo se, ale mám prostě strach no. Teď sem teda nespinila vůbec až dnes úplně slabé, ale dr mi řekla že tam dole je vše v pořádku. Ve čtvrtek mám dojít znovu na testy, tak uvidím. Držím ti palce ať vše dobře dopadne.
@pupisek262014 my jsme 1.7 přišli o miminko ve 14tt také mám strach aby se to neopakovalo 🙄🙄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@flowerstone K digitálnímu se přičítají 2 týdny, takže podle něj 4.-5. týden, takže 3. - 4. u doktora je teoreticky OK. Spíš ten 4. týden, jinak by asi nic moc neviděl. Pokud máš nepravidelnou MS, nemůžeš se podle toho řídit, protože to se počítá s tím, že je ovulace za 2 týdny od ní a u tebe to bylo evidentně později....