Po Utrogestanu všechny bolesti zmizely, není to špatně?

dddeen
14. lis 2015

Ahoj maminky, chci se zeptat. Podle doktora jsem 4+4tt. Na ultrazvuku byla vidět jen malá bublinka. Trochu jsem špinila, bolela mě neskutečně prsa a podbřišek. Doktro mi napsal Utrogestan a během 3 dní všechny problémy a bolesti zmizeli a teď mám strach zda není něco špatně, když mě najednou prsa nebolí vubec. Může to být i tím Utrogestanem? Na kontrolu jdu až za 3 týdny. Děkuji za rady a názory

nikdo17
14. lis 2015

@dddeen radila bych byt rada za to ze ustalo spineni i bolest podbrisku. me treba ze zacatku prsa nebolely vubec takze bych to byt tebou absolitne neresila. bohuzel, zacatky jsou vzdycky nejiste zda se neco nepokazi a tak. ale ted bych byla rada za to ze utros evidentne pomohl.

dddeen
autor
14. lis 2015

Děkuji za odpověď, vím, že je to takhle brzo ještě nejisté, jen potřebuji asi trošku uklidnit 🙂

westie
14. lis 2015

Cely prvni trimestr beru utrogestan a prsa me prvnich sest nebo sedm tydnu nebolely vubec. Nevim, jestli na to mel vliv utrogestan nebo ne, ale bud rada, ze te neboli🙂

kratkaanickaemail
15. pro 2015

Ahoj já ho beru taky zhruba týden. Bolesti v podbřišku přestaly za pár dní a bolest prsou až teď po týdnu. Mám docela strach na kontrolu jdu až 30.12.

brundik2002
19. pro 2015

@dddeen mohu se zeptat jestli je vše v pořádku mám teď stejný problém. tak mám strach

dddeen
autor
22. pro 2015

@brundik2002 vše v pořádku, už jsem 10+6 tt 🙂 dnes jsem byla na vyšetření a srdíčko krásně tluče. Utrogestan beru stále ale už jen večer zavádím dva, protože jsem ještě minulý týden špinila. Prsa už mě nebolí ,j en mám děsné chutě, jinak příznaky vlastně skoro žádné. Nestrachuj se, hlavně zbytečně nestresuj. Těš se na vyšetření u doktora a hlavně na mimčo 😉

brundik2002
22. pro 2015

@dddeen děkuji moc a přeji hezké svátky a šťastný nový rok.

dddeen
autor
23. pro 2015

@brundik2002 Není vůbec zač, děkuji za přání i tobě hezké vánoce a mnoho štěstí v novém roce =)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru