ahojte možno je toto téma dosť chúlostivá ale predsa len potrebujem nejaké názory ci rady alebo mozno to ma/mal niekto rovnako. som v 7tt a bývalo mi posledné 5dni zle takže žiaden sex nebol. Dnes po 5 dňoch mi bolo lepšie a tak proste k tomu došlo ved nebudem vám to tu dopodrobna rozoberať 😀 No lenže po "tom" sa stalo čo sa mi ešte nikdy nestalo. Neskutočne ma začala moja vagína bolieť, štípať, páliť, nevedela som poriadne chodiť .. neviem poriadne sediet a trvá to uz asi pól hodinu ked nie viac. Skúsila som si sadnúť na chvilu do teplej vane ale nepomohlo ☹ neviete čím to moze byt? (aby bolo jasne nebolo to nic divoke čiže z toho to určite nebude) je to bežné? môžem mať vôbec sex v prvom trimestri?
Nemůžeš mít kvasinky? Já si je protrpěla během obou těhotenství 😖 Jinak samozřejmě sex můžeš horem dolem 🙂
@hadroslava nee kvasinky to určite niesu 😀 neviem stalo sa mi to prvý krát a vobec nechapem koli comu to je. no musim povedať ze bolesť pomaličky ustupuje no partner sa tak vylakal a ospravedlnoval sa mi 20min. ze on nechcel 😀
ahoj, těhotnenstwím se trošku změní podmínky a pH w pochwě, takže to wšechno může být od toho, já jsem sice neměla úplně co ty popisuješ ale jiné pocity jsem po sexu w těhotenstwí měla. Doktorka mi na to doporučila jakési probiotika we formě kapsí přímo do pochwy, ale názew si už nepamatuju, my jsme pak měli i jiné problémy takže pak už jsme sex neměli . Každopádně pokud nemáš žádné další problémy - křeče w břiše, krwácení apod. tak klidně můžete prowozowat sex i dále a na to swědění a pálení bych se na další poradně zeptala gyndařky ( omlouwám se za ,w,)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@matikeks to se mi taky stává někdy ale neporadim, vždy to přetrpím. jinak sex samozřejmě můžeš 😀