Po dvou letech snažení to klaplo. Kdy zavolat Dr.?

katanovobran
14. pro 2021

Ahoj holky jsem strašně šťastná dneska jsem našla na testu 2 čárky.Po dvou letech snažení. šla jsem pro digital a taky pozitivni 😍 jsem 5 dni před Ms ještě nevíte kdy mám zavolat je své doktorce ?

papaja90
14. pro 2021

@katanovobran mně říkal doktor volat 14 dní po vynechané ms... gratuluji 😉

katanovobran
autor
14. pro 2021

@papaja90 dobře 😍

aneta3222
14. pro 2021

@katanovobran gratulace ❤️

journals
14. pro 2021

Volala bych tak tyden po vynechani

aneta3222
14. pro 2021

@katanovobran a volala bych tak týden -10 dní

palja
14. pro 2021

@katanovobran gratuluji a volat 14 dní po vynechání ❤️💞🍀

klokanka31
14. pro 2021

@katanovobran Taky gratuluju 🙂

katanovobran
autor
14. pro 2021

@klokanka31 děkuji moc ❤️

katanovobran
autor
14. pro 2021

@palja děkuji ❤️

kaora
18. pro 2021

Moc gratuluji🎉🎊 ❤

kafr
18. pro 2021

Volat až po vynechané MS, ale vzhledem k tomu, že jste se snažili delší dobu, tak mi přijde 14dni moc. Víte proč to nešlo? Kde je problém? V raném stádiu se mohou dát léky na podporu udržení. Já bych raději volala a domluvila se s Mudr na postupu. Jasně, že teď ještě nic moc neuvidí, ale může vám třeba pomoci jinak 😉

kafr
18. pro 2021

Jo a mooooc gratuluji 🥰

vh1610
18. pro 2021

@katanovobran to je supeeeeer! 👌 Zavolejte klidne par dni co nedorazi MS, domluvite se na objednani tak jako tak v rozumny termin. Doporucila bych vam vydezet a jit tam az v 7tt, protoze budete mit rovnou se srdickem. Me objednal nejdriv 5+4, takze jen dutinka a co si budem, to je o nicem, pak jsem sla za dva tydny znovu. S dalsim bych sla rovnou pozdeji ;) at se drzi prcek!

2hanah
19. pro 2021

@kafr Dovolím si nesouhlasit, v začátku je to buď a nebo, pokud je něco špatně a má dojít k potratu, žádné léky tomu takhle brzo nezabrání, i doktoři k tomu tak přistupují, na začátku je hlavní jen potvrdit těhotenství v děloze, aby se vyloučilo mimoděložní a následně odpovídající velikost plodu, množství hcg v krvi a jestli stoupá a dál čekat, až se objeví srdeční akce plodu, pak samozřejmě sledování dál.

katanovobran
autor
19. pro 2021

@vh1610 volala jsem a jdu 3.ledna je to sice dlouhý ale co se dá dělat 😊😀 myslím ale zatím podle testu ze to vypadá opravdu dobře tak doufám ze tam bude srdeční akce ❤️

kafr
19. pro 2021

@katanovobran to je úplná paráda 🥳 krásně načasovaný vánoční dáreček 🥰

lachtanice86
19. pro 2021

@katanovobran toho 3.1 budeš kolikátý týden dle ms?

katanovobran
autor
19. pro 2021
anyyyn
19. pro 2021

To máš dobrý, že i 5 dní PŘED ms jsi měla jasnou čarku🙂. Já měla 4 dny PO ms ducha a sílit začal až týden po. Pro jistotu bych se připravila na možná dvojčata😉. Ale u mě šlo nejspíš o zpožděnou ovu. Jinak moc gratuluju🍀🙂

lilian2111
19. pro 2021

@anyyyn Proč hned dvojčata? Já měla // 8 dpo takže 6 dní před ms a Tp viditelný čárky a ve všech třech těhotenstvích “jen” jedno 🤷🏻‍♀️😁

katanovobran
autor
19. pro 2021

@anyyyn 😀😀my máme dvojčata v rodině z moji i z pritelovo strany takže dost možné to je 😀 taky sem se divila dneska je to 5 den zpoždění a test už jsem měla pozitivni dva dny před ms 😊

katanovobran
autor
19. pro 2021

@kaora děkuji ❤️❤️

vh1610
19. pro 2021

@katanovobran Tak to bude dlouhe pres ty svatky, ale 7+1 je moc dobry termin, myslete na to, jak to bude vsecko v jednom i se srdickem a uz prcka zmeri atd .. nezapomente si rict o snimek, jestli automaticky nedava. Me vrazil i fotku te dutinky 😄 a ted uz vim, ze to bude nejspis holcickaaa ☺️ moc vam drzim palce, vsecko dobre dopadne, kdyz to takhle krasne prislo k vanocum... 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru