Plod v děloze, ale blízko čípku. Měla jste také některá?

klarice894
24. únor 2022

Holky mám dotaz. Dneska jsem 5+6 a byla jsem na prvním UTZ aby se vyloučilo mimodelozni tehotenstvi. Doktor řekl ze v děloze je ale je úplně na kraji blízko čípku ? Mel to tak prosím někdo? 🤷‍♀️🤦‍♀️

europa00
25. únor 2022

@klarice894 ahojky to upřímně nevím takto na ultrazvuku mi to nikdy nikdo neřekl…. Možná se pletu Ake v tom místě se pak buduje placenta a bude to nějakou dobu znamenat nízko položenou placentu… mě nikdo k tomu nic neřekl až do 16 tydne… měla jsem problém do 9 týdne se spinenim nevedelo se z čeho až Psk ki řekli o nízko uložené placente ta to způsobovala … za mě ti mužů jen doporučit naprostý klid, nic netahat, rozhodne žádný sex a sni žádný orgasmus z masturbace, každé stážení z dělohy muže takto nízko položeny plod vypudit resoektive způsobit spineni, krvácení, potrat. Pokud to teda bude mít souvislost s placenou což myslím ze ano ze ji tím pádem budeš mít nízko tak budeš mít tento naprosto klidový režim do doby než se ti placenta růstem dělohy nepovytahne výše… do té doby opravdu velká opatrnost.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru