Hezky den, mate prosím někdo zkušenost?
Podle ovulace bych měla být 9+2tt
Podle ultrazvuku před 14 dny mi to vycházelo na 7+0 a podle dnešního už na 8+5tt… čili je plod o 4 dny menší, za poslední 2 týdny se vývoj zase zpomalil...Později jsem otěhotnět nemohla, ovu mám ověřenou… jsem teď nervózní, že se nějak zpomaluje růst… dekuju moc za zkušenosti :(
@polalu stejně s tím nic neuděláte jen se budete stresovat a trápit. Někomu "mimčo" toto zpoždění dohnalo, někdo měl smůlu a nedopadlo to (u mě se po zpožďování stáří plodu ukázalo jako zamlklé) ale já u toho krvácela a špinila. Prostě převážně první trimestr je trošku buď a nebo a i když se nam to nelíbí, nemůžeme s tím většinou nic dělat...držim moc pěsti a důležité je pro těhotenství klid, tak se snažte neplašit, ještě Vás čeká dlouhá cesta a toto Vám nepřidá.
@nikishkaaaa ano vím, že to bohužel ovlivnit nejde... jen se v tom nevyznám, tak sbírám zkušenosti... na kontrolu jdu až za více než 3 týdny :(
@nikishkaaaa a vy jste měla to opoždovani o kolik dni?
@polalu na prvni kontrole vše o.k, bylo i srdíčko a v 9tt odpovídal plod spíše osmému týdnu, opoždění zhruba o 4-5 dnů a za týden na kontrole těhotenství prohlášené za zamlklé a podstupovala jsem zavedení potratových tablet. Ale ono zpoždění pár dnů neznamena hned problém, často to pak plod dožene 😉 nestresujte se, věřte mi, že na to je vždy čas, užívente si těhotenství, ani nevíte, co by jiné ženy (včetně mě) za ty dvě čárky na těhot. testu daly 🙂
@polalu Zmerit takhle maleho tvorecka, to je kumst. Staci milimetr vedle a uz jste o dva dny jinde. Nedelala bych si s tim zatim hlavu. Mne ted prcek nevychazel o dva dny a na 1. screeningu byl uz presne na den. Predchozi tehotenstvi vzdy tak o dva az tri dny jinak. Jeden termin jsem mela o pet dni jinak nez podle MS. Samozrejme se muze stat cokoli a znamenat to cokoli, ale takhle brzo je odchylka celkem bezna, rekla bych.
Velikost plodu není nikdy presnéa kór takhle na začátku. Nestresuj se
Nezapomínejte na to že ovulace není v den pozitivního testu.A myslím že doktor by vás upozornil kdyby se mu něco nelíbilo.Klid vše bude jak má být
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bud v klidu, to vubec nic neznamena. Priste muze byt zase napred ;)