Ahoj holky, ženy, píši zde poprvé, ale těhotná a absolutně již zoufalá. Jsem v 9tt a s touto změnou se mi začalo dělat tak šílené akné, že jsem vhodnou kandidátkou na škrábání betonu svým obličejem. Prosím, nemá někdo vyzkoušené přípravky, které by boláčky zahojily a pleť srovnaly jak se říká “do latě”? Všude nacházím pouze výrobky proti striím, ale hojivý krém na pleť pro těhotné nikoliv. Moc děkuji za případnou radu.
Mně příjde super toto: https://www.lookfantastic.cz/the-ordinary-niaci...
Důležité je ráno čistit, dát třeba toto sérum a krém či olej. A večer opakovat. Lokálně tea tree olej.
Je to z hormonů a na to ti nic moc nepomůže. Pravidelně rano a večer čistit
@majtinka4ever Já musela pravidelně navštěvovat kosmeticku, aby mi to dala do pořádku a čistit a čistit. Tak snad až otevřou kosmetické služby.
@majtinka4ever To jsou hormony. I ja mela cca do 4-5 mesice tehotenstvi plet uplne strasnou a pote se to necekane zlepsovalo a ted mam plet krasnejsi nez ve dvaceti. Takze vydrz 😉
@majtinka4ever muzete na hojeni zkusit treba zinkovou mast od Navia, da se vyuzit i jinak, kdyby nezabrala. Ale jinak, jak se tu psalo, pomuze az cas. Ja mela v prvnim trimestru plet silenou, ted se to srovnalo a mam ji naopak krasnou a svezi.
Mě pomohla jen kosmeticka. Snad už otevřou, jsem v 26tt a je to lepší, ale žádný zázrak.
@mamikry moc děkuji za radu. O zinku jsem četla, že hodně pomáhá, tak zkusím 🙂
@luhana No snažím se to aspoň trošku zmírnit, včera jsem už řízla naše Aloe, aspoň to ty boláčky přes noc trochu zatáhlo, ale žádná sláva to teda není. Problém je, že jezdím po schůzkách, kde musím mít roušku, což mi to ještě od pohledu zhoršuje. Snad to bude lepší.
@lentilkah Moc děkuji, vyzkouším 🙂
@similenka Přemýšlím o pleťové žehličce z Alzy, našla jsem nějakou na čištění a poté na aplikaci séra, tak by mohla třeba zabrat.
@majtinka4ever taky jsem na začátku vypadala hrozně. Teď jsem ve 4 měsíci a hodně se to zlepšilo. Čistila jsem běžnou kosmetikou. Pěna balea a večer si mažu obličej obyčejnou niveou.
@majtinka4ever Zkuste. Jen teda ta znacka je Dulcia, mne se tyhle dve pletou. ☺️
@majtinka4ever jestli cekas holku,tak do porodu moc neuděláš 😁 ale není pravidlem. Mýt,čistit a být trpělivá. Já byla u kluka flekata,opuchla,samý bolak (všichni tvrdili,že budu mít holku,ale věděla jsem,že to bude a je kluk). Po porodu se to srovnalo a pigmentové skvrny jsem vyřešila redupetinem ...
Měla jsem to samé, bohuzel nic nepomohlo. Pár krémů to trochu zmírnilo, ale hormonální bouře byla fakt síla! :D
Pleť se mi srovnala az po druhém těhotenství.
Doporucim ti mazat si to obyc.sudocremem, nic drahého nemá moc smysl.
@majtinka4ever Prej to ustoupí samo v druhem trimestru, taky mám pleť jak pubertak!
Moc všem děkuji za rady a pochlubím se co jsem našla za “babský” zázrak. Týden po aplikaci ob den zafungovala po domácku vyrobená konopná mastička. Mažu večer před spaním, vše se mi zatáhlo, přestalo bubřet jak krátery, chviličku to vytahávalo další pupínky, které se asi chystaly a nyní mám dva těsně před zhojením, jinak pleť krásná jako před tím, už můžu vylézt ven 😂 Tak si říkám, že asi budu mít trošku veselé mimčo🙈 Hodlám to odložit teda hned po zhojeni a aplikovat pokud tak jen v rámci toho prvního trimestru, ale nevěřila jsem, že to zabere tak rychle.
Pokud můžu doporučit, mám dobrou zkušenost s výrobky od Greenway, jedná se o šetrné ekologické výrobky, kdy pleť čistite bez jakýkoli odličovacích a chemických prostředků. Pouze voda a ty produkty.Já měla od puberty akné, a nesrovnalo se to ani po porodech. Prvotní investice může být dražší, i když to není řečeno, záleží, co vše byste chtěli z těch výrobků vyzkoušet, ale když si vezmete, kolik utratite za všechny ty prostředky v lékárnách a drogeriích, tak proč nezkusit i něco, co opravdu funguje? KdYbyste chtěly vědět více, odkážu vás na fb skupinku. Nemusíte nic kupovat, můžete jen koukat na zkušenosti ostatních 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ono nim moc zazracneho nepomuze, to zpusobuji hormony. Dobre cistit, hodne pit.
Me na cisteni vyhovuje intim gel z Dr.Max, na zdi se to tu jednou resilo, ze jsou intim gely na myti obliceje dobre a fakt je to pravda.