Plavčice, mám s tím v těhotenství praštit co nejdřív?

aivetka
23. lis 2016

Ahoj dámy,
pracuji na bazénu jako plavčík. Starám se o celkový provoz bazénu, všelijaké úklidy, dezinfekce podlahy a také se starám o bazénové technologie (tj. praní filtrů). Čistý chlór nedávkuji, ale občas jde v technologiích chlór pěkně cítit 😒
Jsem teprve 4+2 (psala apka). K doktorovi si zavolám a poptám se co a jak. Ale co si o tom myslíte vy? Praštit s tím co nejdříve, nebo je to únosné? Nějaké zkušenosti? Cítím se docela dobře, sem tam únava a noční žranice...jinak OK 😀

Děkuji

konarko
25. lis 2016

Zkusila bych se se zaměstnavatelem dohodnout, ze nechci z důvodu pochopitelných rizik, pracovat s chemii. Jestli by tedyvtyto úkoly mohl delegovat na někoho jiného. V případě, ze by dohoda nebyla možná a nemohl by ti nabídnout ani přeřazení na jinou činnost, šla bych na rizikové nebo odešla

aivetka
autor
26. lis 2016

Děkuji. Bavila jsem se s doktorem telefonicky, tak řekl, že teď v takovém počátečním stádiu 1-2 měsíce to vadit nebude. Dále se vše odvíjí od toho jak se budu cítit. A co se týká zaměstnavatele, tak ten mě (asi to tak vypadá) přeřadí na jinou práci. Nechce si "lajznout" průser s tím, že někoho budu tahat z vody a něco se mi stane 😉

konarko
26. lis 2016

To je fajn, ze je zamestnavatel tak vstřícný. Zaujalo me, ze doktor řekl, ze v začátku to nevadí. Když se v prvním trimestru zakládají všechny orgány a tělesné systémy. Aby se pak někdo v tom, co doktoři říkají, vyznal...

aivetka
autor
29. lis 2016

Taky mě to překvapilo. No třeba na prohlídce řekne zase něco jiného 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru