Platba za I. trimestrální screening

janager
26. zář 2018

Prosím, zajímalo by mě, zda jste platili za screening v 1.trim? Při prvním těhu jsem nic neplatila a teď bych platit měla. Jak to tedy je? 🙂

leniczka23
26. zář 2018

@janager me bylo receno, ze ten klasicky mi udela on a za ten neplatim, ale je tu moznost poslat me na nejaky lepsi a ten uz je za 1500kc. Nicmene tohle tema se tu resi dost casto a nekde se plati a nekde ne.

uzivatelkapetra
26. zář 2018

Necelých 1000 kč mě stál, ale proplatila mi ho pojišťovna zpětně

jankana13
26. zář 2018

Platila jsem už v prvním těhu 1000,- a teď ve druhým taky 1000,- . Pojišťovna proplácí bud celé nebo část - záleží jakou máte pojišťovnu.

cuuza
26. zář 2018

Je to jediné vyšetření, které se platí ale pojišťovny na nej přispívají.

priefi
26. zář 2018

@janager plati se a cena je ruzna, dle ceniku daneho pracoviste. ZP pak na zaklade uctenky proplaci okolo 1000kc, ale castka, kterou proplaci se u jednotlivych ZP lisi

leniczka23
26. zář 2018

Holky ale nekde se stale neplati.

jednaholkaa
26. zář 2018

Jo. Ja byla u Apolinare a neplatila jsem nic. Tam me poslala moje gyn. Dala me na vyber z asi 5 mist , z toho bylo jedine toto neplacene..

vendelinka08
26. zář 2018

Ja platila pred 10 lety 1250,- a ted jsem platila 1450,-. Pojistovna prispiva. Nevim kde se neplati...asi zalezi na pracovisti a kam vas poslou.

krachken
26. zář 2018

Já jsem minulý rok taky neplatila, ve fakultní nemocnici Olomouc. Teď už se platí i tam 1400,- . VZP mi na to přispěla 1000,-

krachken
26. zář 2018

@cuuza teď už se platí i screening v 2. trimestru, 1000,- kč. Aspoň moje doktorka mě na to upozorňovala. A na ten už pojišťovna nepřispívá.

jednaholkaa
26. zář 2018

Ja jsem na tom neplacenem prvotrim. byla pred mesicem. Ted pujdu na 2. screening k Apolinari a take nebudu platit.. Asi zalezi jak kde. Nekde jsem videla ze to bylo treba jenom 500..

lachtanice86
26. zář 2018

Platila jsem 1500,- od pojišťovny jsem dostala 1000 zpětně. 2. a 3. jsem neplatila

svetty
26. zář 2018

@janager no ja jsem platila 1500,- ve FN Olomouc a na 2.screeningu pristi tyden budu platit 1000,- i kdyz mam zadanku,ktera je mi asi k nicemu jako u 1.screeningu

calvac
26. zář 2018

@janager Platila jsem 900 a 700 mi prispela pojistovna.

kajsav
26. zář 2018

Zejména u druhého screeningu mi bylo řečeno, zda chci základní vyšetření, které hradí pojišťovna, nebo si můžu připlatit za podrobnou morfologii plodu, takže zdarma to být může, ale záleží co vyšetření obsahuje.

misak48
26. zář 2018

První screening se neplatí snad jen u Apolináře, mají tam na to nějaký grant, takže to hradí z toho...

wetx
26. zář 2018

Můj Dr. mi dal v pondělí brozurku ať se objednam u nás v Brně. Pojišťovny to prý nehradi, nyní vyšetření stojí cca 1.500,-. Moje pojišťovna (VZP) mi proplatí 1.000,- až donesu doklad o uhrazení od doktora. Každá pojišťovna to má jinak - chce to mrknout na webovky té vaši. Snad jsem pomohla.. 😊

zavodnice
26. zář 2018

V Gennetu jsem platila 1200, tisícovku by mi měla vrátit VZP. Druhy screening ve 20.tydnu jsem v Gennetu neplatila, ale v žádance to musí vyplnit lékař, aby to zradila pojišťovna.

xkc
26. zář 2018

Já za prvosemestrální screening platila 1950,- a pojišťovna přispěla 500 :-/

xkalisto
26. zář 2018

Platili jsme tisícovku. Proplatila mi ji pak pojišťovna.

janager
autor
27. zář 2018

Díky moc za objasnění. Poprvé jsem byla u Apolináře a tam jsem tedy neplatila a jestli jsem to pochopila správně, mají grantw. No a teď jdu do HK do Sanusu a tam už si zaplatím.🙂

lmartinkova85
27. zář 2018

U kluků jsem platila kolem 1000kc, pojišťovna mi to proplatila, teď u malé jsem neplatila ani 1.ani 2. Mám jiného lékaře..a ten si nic neuctuje..

lachtanice86
27. zář 2018

@janager v sanusu hk jsem byla a tam se platí ale jen ten první

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru