Placené genetické testy v 1. trimestru (Trisomy, Prenascan, Harmony apod.)

martik29
14. čer 2017

Zajímá mě zda jste podstoupily některý z těchto testu je toho tolik, že nevím pro co se rozhodnout. Prenascan trvá 14 dnů než dojdou výsledky u ostatních je to většinou týden. Nechtěla jsem čekat až na ultrazvuk v prvním trimestru.

maxannie
14. čer 2017

Já jsem si u prvního nechala udělat Prenatal SAFE, výsledek do 3 dní, teď půjdu taky do něj.

martik29
autor
14. čer 2017

Teď na to koukám, ale bohužel nevidím, že by se dělal v Praze podle jejich stránek

maxannie
14. čer 2017

Mně je dělali v Motole. Vzali mi tam krev a sami to poslali do Říma.

gabcat
14. čer 2017

@martik29 Já měla výsledky prenascanu do týdne. 14 dní uvádí jen formálně, bývají dřív

martik29
autor
14. čer 2017

@gabcat aha mě v Gennetu řekli týden a objednána jsem až ve 14 týdnu a to se mi čekat nechce to, už je docela pozdě.

martik29
autor
14. čer 2017

Oprava: řekli mi 14 dnů a to je dlouho.

luckaamilan
14. čer 2017

Ja mala Harmony, trval to necelych 14dni. Krv sa posielala do Usa.

winter
14. čer 2017

Já měla Prenascan, zasíláno do Hong Kongu, výsledek přesně za 9 dní.

vanilkacka
14. čer 2017

@martik29 Já byla na jedněch testech v 11.týdnu a byl ještě nedostatek volne DNA,takže jsem stejně výsledek neměla. Opakovalo se to po screeningu a už bylo DNA pouzitelne. Možná proto Ti ty testy chtějí dělat až později.

endys876
14. čer 2017

Ahoj,ja byla v prvnim těhotenství na Trisomy testu,vysledek telefonicky za 9 dni a pak přišla cela zprava postou..Byla jsem az po screeningu, kvůli jeho spatneho vysledku.

martik29
autor
15. čer 2017

Děkuji za odpověď nakonec jsem si rozhodla, že půjdu na ten trisomy stojí 9600 a ostatní i víc přijde mi to zbytečně, když je to na stejném principu nevidím zásadní rozdíl.

babanci
15. čer 2017

Moje dcera zplatila Prenascan, je to už skoro dva roky. Tenkrát myslím kolem 14 tisíc, výsledek za 8 dnů.

woopi
25. čer 2017

Já jdu ( byl mi doporučen a chtěla jsem ) do Prenascan testu. Chtěla jsem si ho zaplatit, ale vzhledem k mé rizikovosti mi ho proplatí pojišťovna ( nemůžu podstoupit ani odběr plodové vody ), za což jsem velmi ráda. Nelituji peněz, co se týká zdraví mě i miminka. Ale je fakt, že cca 12 tis. kč je opravdu dost.
Výsledek je za cca 14 dní.......a myslím, že stojí za to.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru