Zajímá mě zda jste podstoupily některý z těchto testu je toho tolik, že nevím pro co se rozhodnout. Prenascan trvá 14 dnů než dojdou výsledky u ostatních je to většinou týden. Nechtěla jsem čekat až na ultrazvuk v prvním trimestru.
Teď na to koukám, ale bohužel nevidím, že by se dělal v Praze podle jejich stránek
Mně je dělali v Motole. Vzali mi tam krev a sami to poslali do Říma.
Oprava: řekli mi 14 dnů a to je dlouho.
Ja mala Harmony, trval to necelych 14dni. Krv sa posielala do Usa.
Já měla Prenascan, zasíláno do Hong Kongu, výsledek přesně za 9 dní.
@martik29 Já byla na jedněch testech v 11.týdnu a byl ještě nedostatek volne DNA,takže jsem stejně výsledek neměla. Opakovalo se to po screeningu a už bylo DNA pouzitelne. Možná proto Ti ty testy chtějí dělat až později.
Ahoj,ja byla v prvnim těhotenství na Trisomy testu,vysledek telefonicky za 9 dni a pak přišla cela zprava postou..Byla jsem az po screeningu, kvůli jeho spatneho vysledku.
Děkuji za odpověď nakonec jsem si rozhodla, že půjdu na ten trisomy stojí 9600 a ostatní i víc přijde mi to zbytečně, když je to na stejném principu nevidím zásadní rozdíl.
Moje dcera zplatila Prenascan, je to už skoro dva roky. Tenkrát myslím kolem 14 tisíc, výsledek za 8 dnů.
Já jdu ( byl mi doporučen a chtěla jsem ) do Prenascan testu. Chtěla jsem si ho zaplatit, ale vzhledem k mé rizikovosti mi ho proplatí pojišťovna ( nemůžu podstoupit ani odběr plodové vody ), za což jsem velmi ráda. Nelituji peněz, co se týká zdraví mě i miminka. Ale je fakt, že cca 12 tis. kč je opravdu dost.
Výsledek je za cca 14 dní.......a myslím, že stojí za to.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem si u prvního nechala udělat Prenatal SAFE, výsledek do 3 dní, teď půjdu taky do něj.