V takovém polospánku jsem se otočila z boku na bok, a šíleně mě píchlo v břiše až mě to úplně probralo. Bolí mne to trochu když jdu po schodech, ale jinak vůbec. Jsem v 10tt, mohlo se mimču něco stát? Já to spíše připisuji že jsem si nějak blbě natáhla sval, ale víte jak, někdy je ten strach silnější než selský rozum. Děkuju za reakce ženy🙂
Tohle bych odhadovala na povolující vazy. Sice je to hodně brzo,a le někdo je může mít dost citlivé... A nebo možná sval... Zkusila bych doplnit hořčík, pokud nebereš momentálně jiný doplněk stravy.
Natahuji se vazy, co drží dělohu, jo píchnutí je ostré, ale nebezpečné to není
To me připomíná, že tohle se mi stalo, sice rano, přítel zrovna odešel do práce a ja myslela že volám rychlou.. 😊 Píchlo me tak v břiše, uplne jsem se svirala bolesti a byla šíleně vyplasena..ale přešlo to a bylo vše ok a dceři už je 8let.😊Tak snad jak tu píšou holky, že to jsou nějaký ty upony..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě to dělalo u všech tří těhotenství...asi namáhané svalové úpony? Děti se narodily zdravé.