Pichlavá bolest v podbřišku na začátku těhotenství

matysce
16. lis 2014

Ahoj holky, prosím o radu...jsem 10. den po ovulaci a 26DC. Už včera jsem měla na těhu testu slabého ducha...i pnutí v prsou mám, takže si opravdu myslím, že jsem těhotná. Ale znepokojuje mě bolest v podbřišku, podobná menses, ale občas mě škaredě píchá na levé straně. Například, když smrkám, nebo vstávám z postele....Bojím se, co to znamená... ☹ Myslím si, že při prvním těhotenství jsem to takto neměla...

ninikry
17. lis 2014

@matysce Ja zas u prvniho jo a u druhyho minimalne, klid, pokud nekrvacis melo by to byt ok 🙂

matysce
autor
17. lis 2014

@ninikry díky, dnes už je to dobrý, dokonce i čárka na testu sílí, takže snad to bude OK. ale trochu mě to vylekalo, přeci jenom první těhu bylo v klidu, teď mám 22 měsíčního caparta, takže i tahání skoro 15kg dává asi více zabrat...

nonacek
17. lis 2014

@matysce Ahojky,nevím co to je ? , ale mam to samé a jsem 8 den po ovu. , ale este jsem netestovala myslím že je brzy. Ale k tématu boli mne taky takovou Pichlavou bolesti... v podbřišku a navíc jse my ukázal takový bily vytok.

nonacek
17. lis 2014

@matysce mam také cyklus 26 dni kolikátý den po ovu. jsi testovala poprvé? Děkuji za odpověď.

matysce
autor
17. lis 2014

@nonacek tak výtok mám taky, ale to jsem měla celé první těhu... 😅

nonacek
17. lis 2014

@matysce aha,no tak uvidím. Zítra jsem 9 den po ovu. myslíš, že mužů testovat?

zabzulka
17. lis 2014

ten měsíc co jsem otěhotněla jsem měla veliké bolesti v podbřišku, začaly cca týden po ovulaci a byly dost intenzivní..myslela jsem si, že jsem nějak nemocná nebo mám slepák, vyklubaly se z toho //. Ale ta intenzita mě dost zaskočila, bolesti pak trvaly cca do 10tt.

matysce
autor
17. lis 2014

@nonacek 😀 to je dobrá otázka! 😀 tak já jsem tento měsíc brala clostilbegyt a utrogestan. Jakmile mi skončila menzes, kterou jsem měla ještě ke všemu vyvolanou, tak jsem začala testovat ovulační testy, nejsilnější čárka byla 16.DC. Tady na koníkovi jsem se dočetla, že některé maminky už měly duchy II cca 9 dní po ovulaci, takže mě to nedalo a už i v týdnu jsem testovala...samozřejmě, že nic. Až v teď v sobotu jsem měla první slabý ducháček 😵 no a tak teď poctivě testuji každý den a čárka sice nic moc, ale sílí a jde vidět do minutky...dnes jsem 28.DC, ale umělého cyklu. Mám PCO, takže o nějakým pravidelným cyklu se nedá mluvit... 🙄

matysce
autor
17. lis 2014

@nonacek test zkusit můžeš, ale jak vidíš, já jsem dnes 12. DPO a nic moc...prvního ducha jsem tedy měla 10 DPO, jestli nechceš zbytečně vyhazovat za testy, tak ještě dva dny počkej. Bylo by super, mít to takto zároveň! a to by bylo tvé první?

nonacek
17. lis 2014

@matysce mocinky Děkuji,Já to zítra z nadsázkou zkusím. Jsem ženska zvědava... Tak ještě jednou díky. 💜💛💟💞💙💚💖💗💙💚💛💕💓💜💛💟💞💝💘❤💙💚💚💛💜💟💞💝💘💗💖❤💙💚💚💛💜💓💕

nonacek
17. lis 2014

@matysce ne to už by bylo třetí 😉

matysce
autor
17. lis 2014

@nonacek hele já se ti nedivím, mě to taky nedalo! 😅 a i osobně se přiznám, že to druhé těhu řeším a prožívám více než to první! 😀

nonacek
17. lis 2014

@matysce tak to je jasný,zítra testnu a dam vědět! Ale vím že je brzy,tak holt budu lovit duchy
,lupou u okna 😀

matysce
autor
17. lis 2014

@nonacek přesně jako já!!! 😀 a nejlepší, jak ještě manželovi tvrdím:" vidíš to!!! No tady!! je tam, že jo??" 😀

nonacek
17. lis 2014

@matysce to jsem také vzdy říkala pritely vidis je tam kouke..... chudakovi,mohli oči vypadnout😲 teď už mu to neříkám,protože jsi ze mne dela srandu... i testy jsi kupují potají,protože my už je trapne po tech měsících snažení.... a hlavne jse chci vyhnout otázce : tak co je pozitivní??😲 a este horší opakovane odpovědi : ne není,tak se vzdy vymluvim: ne miláčku asi je este brzy na tt 😀 😉

nonacek
18. lis 2014

😲

matysce
autor
18. lis 2014

@nonacek takže nic? Neboj, určitě brzo bude! 😉 Mě to nedalo a volala jsem dnes Dr., že už mám pozitivní test a ona mi tvrdila, že ho mít pozitivní ještě nemůžu, že poslední menzes jsem měla 21.10., tak to není ještě ani měsíc!! Tak jsem jí říkala, že dnes bych to správně měla dostat, ale zatím nic. a že opravdu mám pozitivní test. Tak mi řekla, že mám přijít příští čtvrtek na UTZ...tak jsem zvědavá. I u prvního těhu jsem to měla, že slabá čárka už dva dny před očekávanou menzes...
PS: dnešní čárka opět silnější než ta včera 😵

matysce
autor
18. lis 2014
nonacek
18. lis 2014

@matysce Cauky,tak ume negatyvni,Teda asi tam něco vidim,ale jen Já 😀 uvidím dal co bude?! U tebe je velmi dobře že čárka sílí..... ✌ Já sem chtěla ráno hodit foto mého tt,ale nějak my to nejde 😩

matysce
autor
18. lis 2014

ale stejně mi příjde, že na to, že ty testy dělám každé ráno poctivě z ranní moči, tak ten druhý proužek už by mohl být tmavší... ☹

nora88
19. pro 2014

@zabzulka Ahoj prosim můžu se zeptat jak tě bolelo na začátku těhotenství??Právě prožívám asi to samé jsem něco málo po 4tt takova bolest jak na ms chvilkama a pak takove pnuti tahani pichani všelijak. Jsem z toho vyděšená.

zabzulka
19. pro 2014

@nora88 ahoj, bolelo mě to od 16DC, mám to zapsáno v deníčku. Bolesti byly docela intenzivní, na jedné nebo na druhé straně, víc na pravé. Přesně jak říkáš, pnutí, tahání a pocity jako na MS. Před zjištěním těhotenství jsem si myslela, že mě bere slepák, ale tím, že se to objevovalo i nalevo, tak jsem čekala co z toho bude. Pak po // bolesti nepřestávaly, chvíli jsem se děsila, že je to mimoděložní, ale při první kontrole bylo vše v pořádku a dr. říkal, že je to normální. Přeju Ti, ať vše dobře dopadne 🙂

marcelllllka
1. únor 2015

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli je možné v jednom cyklu otěhotnět normálně i mimoděložne???co myslíte??jsem cca 5-6 týden a ted me začalo v noci pichat v levou jako u vejcovodu,tak se toho dost bojím. Děkuju za odpovědi

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru