Píchání v podbřišku v začátku těhotenství. Je to normální?

28. pro 2022

Mám pozitivní TT, na kontrolu jdu až v půlce ledna. Mám teď ale občas píchání v podbřišku, když třeba vstanu, nebo se prekulim v posteli. Je to normální? Občas cítím i tlak na pravém vaječníku. Jestli nemám jít raději na ultrazvuk pro kontrolu

siima12
28. pro 2022

V začátku těhotenství je to normální. Vše se tam napíná, já to měla úplně stejně a teď jsem 11+5tt to přejde.😊

lencaa11
28. pro 2022

To je úplně normální tělo reaguje na hormony

jjasmina
28. pro 2022

Tak pokud byl teprve pozit test, tak stejně na ultrazvuku nic neuvidí, ale mě pichalo v podbřišku strašně, dokonce i jakoby silná křeč

autor
28. pro 2022

@jjasmina tak jsem hned klidnější 😊 Jak je to poprvé, tak jsem se hned děsila každého píchnutí nebo bodání.

87pavlina
28. pro 2022

Já jsem při prvním těhotenství necítila nic, ale při druhém mě taky píchalo v podbříšku a všechno bylo v pořádku 😉

laloogrey
28. pro 2022

Je to naprosto normální 🙂 Vše se napíná, děloha roste a vše se roztahuje, aby bylo místo 🙂 Já jsem teď ve 21. týdnu a stále cítím občas píchání v podbřišku nebo v tříslech... Zvlášť, když třeba dřepím a stoupnu si... Pokud to nejsou vyloženě křeče nebo to není moc bolestivé po delší dobu, tak je určo vše v pořádku 🙂

pajusz
28. pro 2022

Jj často. Z počátku me pichalo v podbřišku docela dost, že jsem byla přesvědčena že to musím dostat. Nyní končím 15tt. Preju dobrý a pohodový těhotenství a hodně zdraví.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru