Mám pozitivní TT, na kontrolu jdu až v půlce ledna. Mám teď ale občas píchání v podbřišku, když třeba vstanu, nebo se prekulim v posteli. Je to normální? Občas cítím i tlak na pravém vaječníku. Jestli nemám jít raději na ultrazvuk pro kontrolu
To je úplně normální tělo reaguje na hormony
Tak pokud byl teprve pozit test, tak stejně na ultrazvuku nic neuvidí, ale mě pichalo v podbřišku strašně, dokonce i jakoby silná křeč
@jjasmina tak jsem hned klidnější 😊 Jak je to poprvé, tak jsem se hned děsila každého píchnutí nebo bodání.
Já jsem při prvním těhotenství necítila nic, ale při druhém mě taky píchalo v podbříšku a všechno bylo v pořádku 😉
Je to naprosto normální 🙂 Vše se napíná, děloha roste a vše se roztahuje, aby bylo místo 🙂 Já jsem teď ve 21. týdnu a stále cítím občas píchání v podbřišku nebo v tříslech... Zvlášť, když třeba dřepím a stoupnu si... Pokud to nejsou vyloženě křeče nebo to není moc bolestivé po delší dobu, tak je určo vše v pořádku 🙂
Jj často. Z počátku me pichalo v podbřišku docela dost, že jsem byla přesvědčena že to musím dostat. Nyní končím 15tt. Preju dobrý a pohodový těhotenství a hodně zdraví.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V začátku těhotenství je to normální. Vše se tam napíná, já to měla úplně stejně a teď jsem 11+5tt to přejde.😊