Dobrý večer holky, maminy.
Chci se Vás zeptat zda Vás v začátku těhotenství pichalo v podbřišku či i v dalších trimestrech. Jsem v 7tt+5 a k doktorce jdu až 7.4. Ještě ani nemám potvrzené srdíčko. Ale proč to píšu nebo proč se Vás ptám. Jsem znovu těhotná po 13 ti letech a úplně jsem z toho všeho vypadla. V létě loňského roku jsem zažila biochemické těhotenství, takže to odešlo s menstruaci. Mám totiž strach z toho pichani aby to neznamenalo něco špatného pro malé. Předem děkuji za Vaše odpovědi a vaše zkušenosti.
@lilianapul30 Tak to děkuju za uklidnění. Ono to není pořád, ale i tak má člověk strach.
@markule89 to chápu. Když jsem byla těhotná s první dcerou tak to jsem chodila každý týden na gyndu abych se Ujistila jestli je vše v pohodě, doktorka ze mně e byla hotová
@lilianapul30 to já už bych tam byla dávno taky, tomu věř ale ona má dovolenou. Byla jsem tam naposledy 10.3 no a díky té dovolené mě dala až na ten duben. Hrozný to čekání
Na začátku těhotenství jsem furt mamce psala, že mě píchá v podbřišku, jestli je to jako normální U doktorky bylo mimi vždycky v pořádku Takže myslím, že to je úplně standardní průběh. Teď mám necelé tři týdny do porodu a vrátilo se to!
@markule89 Mě píchalo nejvíc asi od 8.měsíce
Mě píchalo na začátku hodně. Pak to ustalo, pak to ale nakonec nedopadlo. Ale myslím že určitě ne kvůli píchání
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nemusíš se bát. Mně pichalo v podbřišku celé těhotenství