Ahoj holky, dnes se mi stala nemilá věc. Doma jsem uklouzla a mam strach aby se miminku nic nestalo jsem 6tt. Spadla jsem na koleno a odřela si loket od skříňku ale do břicha jsem se neuhodila. Začalo mě bobolívat trošku podbřišek. Prosím o radu nemohlo se miminku něco stát?☹
já jsem spadla ve 14.tt na koleno a bok a skončila jsem na zádech. Volala jsem na gynekologii, tam mi řekli že pokud jsem nespadla na břicho a nemám žádné bolesti, nebo krvácení, tak by mělo být všechno OK. Pokud tě něco bolí klidně vyraž na pohotovost. U mě to bylo všechno v pořádku.
Moc děkuji za odpovědi 🙂 hodně jste mě uklidnili 🙂
V 6tt si něčeho takového miminko ani placenta nemohli ani všimnout, buď úplně v klidu. Podbřišek tě začal bolet spíš ze stresu, jestli se něco nestalo 🙂
V 6tt je to určitě nepodstatné🙂)
Moc všem děkuji za odpovědi. Je to moje první těhotenství tak jsem si nebyla jista 🙂
Já sem zakopla o šňůru od stanu když sem šla na záchod v létě. Mohla sem být tsk ve 3 možná v 5 měsíci. Rozplacla sem se jak dlouhá tsk široká. Upadla sem spis na bok ale i tsk mě to vyděsilo. Neboj. Mimi je dobře chráněno.
Urcite se nebojte.Nic se nemohlo stat.Ja jsem v 18.tydnu uklouzla na zmrzle dlazbe na namesti,spadla jsem a vubec nic se nestalo.Ale chapu vas.Taky jsem byla u prvniho tehotenstvi ze vseho vystrasena
@terkajava Myslím že v tak nízkém týdnu těhotenství se nemohlo nic stát. Já jsem byla v 9 tt a v práci jsem se plnou váhou opřela o břicho, aniž by mi to došlo. Ale měla jsem tuhové zásoby, které mimi chránilo 🙂 a bylo vše v pohodě. Pokud chceš mít jistotu, tak si zajdi k lékaři. Ale je to jen hrášek a do břicha ses neuhodila, tak myslím že v pohodě 🙂
Tak v devatem tydnu jsem se rozplacla pred domem na silnici,opravdu hodne.. spadla jsem na kolena a bok,odrena jsem byla hodne na.rukou i kolena. Dr se jen ptala,jestli mam tetanovku,ze by to bylo blbe v tehotenstvi,kdyby ne.. jinak se nic nestalo,prcek je tam dobre schovany,nebojte 🙂
Ze zacatku tehotenstvi muze byt problem nahle trhnuti, kdy se plod muze utrhnout. Pozdeji samozrejme taky, ale tam je spis problem, kdy zena spadne na bricho. Telo samozrejme s takovou situaci pocita a pokud tehotenstvi probiha v poradku, vetsinou se pri beznem padu nic nestane. Pro jistotu muzete zavolat gynekologovi, protoze clovek nikdy nevi. 😉
Chci vám všem moc poděkovat za rady. Moc jste mi pomohly a děkuji 🙂😘
To bude v pořádku, já jsem spadla ze schodů v cca 12tt, měla jsem v náručí ještě ročního. Sletělo jsme asi že tři schodů, uchránila jsem ročního a dopadla jsem na kolena, vše bylo v pořádku. Miminka jsou v břiše dobře chráněna.
Ja podjela venku na blate a jela jsem peknych par metru po prdeli z kopce tak v pulce tehotenstvi a nic se krome soku nestalo...
Byla jsem těhotná, asi v sedmém měsíci. Šli jsme z manželem od tchýně do vedlejší vesnice na autobus. Bylo mi plat prtný to, že mi manžel podal ruku a držel s tím, že překonám pangejt. Zahučela jsem tam to té sněhové výplně až po kolena. Na sobě kabát, mimochodem sám o sobě byl hodně těžký a ještě vysoké, těžké kozačky. Kdyby ten autobus v ten večer jel, bylo by to ok. Ale nejel. Tudíž prostě stop... . Nechápu, ale dodnes vzpomínám na pána, který nás vzal s sebou se svou škodovkou 120 k první křižovatce před začátkem města, chumelenice, nebylo vidět na krok. Dodnes na to vzpomínám a stále při této vzpomínce mu děkuji.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terkajava neboj miminko je tam dobre chranene. kdyz sem cekala dceru a jeste to nevedela(ale ja to zjistila az v 8tt) tak mi pri vystupovani z autobusu podjely nohy a ja zuchla poprdeli ty dva schody az na chodnik. a vsechno bylo vporadku, tak se nestresuj a pokud nekrvacis tak bude vse ok.