Otěhotnění po mimoděložním. Jak jste na tom byly Vy?

bauerka7
12. srp 2020

Ahoj holky 🙂 je tu někdo komu se povedlo otěhotnit po mimoděložním těhotenství bez problémů? Ja byla v dubnu na odstranění pravého vejcovodu. Velká radost z pozitivního testu dopadla špatně. 3 měsíce jsme počkali a nyni pozitivní test. Volala jsem doktorce protože mam strach, že to dopadne stejně. Sestra mě objednala na 27.8. s tim, že nyní nic neuvidíme, že už to znám a kdyby něco tak mám jet na pohotovost. Zatím me nic nebolí, nekrvacim tak poslušně čekám. Jak jste na
tom byli vy? Hlídal Vás doktor pečlivěji?

blahosova4
12. srp 2020

@bauerka7 Ahoj otěhotněla jsem po mimoděložním na první pokus a vše bylo už naprosto v pořádku. Doktorka mě víc nehlidala, na první kontrolu jsem šla 9tt.

pe_tu_ss_ka
12. srp 2020

@bauerka7 nám se podařilo po půl roce od operace.. A ze začátku jsem si pro svůj klid dělala digitální test po týdnu, abych viděla zda naskakuji týdny.. Pak jsem čekala na první kontrolu a pak už byla v klidu. Držím palce, ať je vše v pořádku 🍀

errol4388
12. srp 2020

@bauerka7 já jsem otěhotněla po roce a půl po mimodeloznim. Doktorka mi rovnou řekla, že po pozitivním testu mám okamžitě volat a na první ultrazvuk jsem šla hned v 5 týdnu pro potvrzení umístění embrya.

bauerka7
autor
12. srp 2020

@pe_tu_ss_ka
@blahosova4 já moc děkuju za zprávy holky. Dost mě to uklidnilo. Při prvním jsem jela v hroznych křečích v podbřišku na pohotovost a taky jsem slabě krvácela. Nebylo nic vidět a za dva dny se ukázal (bohužel na špatném místě). Nyni kromě nafoukleho břicha a děsné bolesti prsou 😃😄😄😄 jsem v naprostém pořádku. Nosím radši intimky abych každou kapku krve včas viděla. Vim, že to nemusí dopadnout, ale taky si nechci při mimoděložním zahrávat se životem. Taky jsem měla nápad s těma digitálníma testama každý týden do první kontroly. Sledovat sílící čárky na papírových testech nechci. To bych mohla skončit v blázinci 😄

bauerka7
autor
12. srp 2020

@errol4388 ja jsem volala, ale sestra mě prostě vidět nechce 🤷‍♀️ 27.8 mi prijde hrozně daleko, ale zatím nic neboli tak počkám. Nic jineho mi nezbývá

errol4388
12. srp 2020

@bauerka7 třeba už alespoň toho 27.8 uvidíte srdíčko ❤️. Držím vám palce, ať vám to vyjde.

bauerka7
autor
12. srp 2020

@errol4388 děkuju 😍

pe_tu_ss_ka
12. srp 2020

@bauerka7 nevím, jak vám to vychází, ale mě objednala sestra tehdy na 6+5tt a to už malému bilo srdíčko 🙂

bauerka7
autor
12. srp 2020

@pe_tu_ss_ka jestli se ro počítá podle prvního dne poslední menstruace (9.7.) Tak mi kontrola vychází na necelých 7 týdnů.

sayast
12. srp 2020

Otěhotněla jsem po mimodeloznim na první nechráněný styk. K doktorce jsem šla za 2-3 týdny po testu. Teď máme půlročního chlapecka

lizzie02
12. srp 2020

@bauerka7 také se nám zadarilo po mimodeloznim hned, počkali jsme doporučené tři menstruace a povedlo se😊 doktor mě také chtěl vidět až déle, že to stejně dřív nepozná, tak jsem chodila jako samoplatce na odběry HCG, jestli roste tak jak má, to mě uklidnilo 😊

klokanka31
12. srp 2020

@bauerka7 Ahoj já po mimoděložním měla ještě samovolný potrat, ale pak už mimi v pořádku ☺ ale taky jsem se hrozně bála, aby se to neopakovalo... Proto ani už další nechci 😢 ale nestresuj se, bude to dobré 😉

monika3456
12. srp 2020

@bauerka7 Ahoj, podle čeho si poznala mimoděložní? Nemyslím doktor podle ultrazvuku, ale na sobě?

anakolut
12. srp 2020

@bauerka7 Otěhotněla jsem po mimoděložní za 4 měsíce a celkem jsem byla po něm těhotná 4x a 3 děti z toho. Neboj se, bude to v pořádku. Byla jsem hlídaná od Dr. Hodně a všechna těhotenství k elu tomu mimidelznimu i kvůli zamlklým potratům byla brána jako riziková.

bauerka7
autor
12. srp 2020

@lizzie02 super snad to u mě bude podobný příběh 👶🙏❤

bauerka7
autor
12. srp 2020

@monika3456 děsné bolesti v podbřišku. Nemohla jsem ani stát a taky jsem krvácela. Někdy takove vlasečky, později už kusy krve. Na pohotovosti taky nic neviděli. Při prohmatání mě bolela pravá strana. Chvilka pozorování a pak se ukazal. Test jsem měla krásně pozitivni. 2 zřetelné dálnice. HCG 1500 a zvyšovalo se, jen pomalu.

bauerka7
autor
12. srp 2020

@anakolut moc děkuju za podporu.🥰 Po mimoděložním je červíček v hlavě a straší. Ale když to můžu porovnat, tak mě teď opravdu žádné bolesti netrápí. U prvního si pamatuju, že jsem manželovi říkala: to není dobrý, tam bude něco špatně. A i když ještě žádného prcka nemám. Tohle jsem prostě cítila. Snažím se s tím nestresovat a moc mi vaše pozitivní komentáře pomáhají.😍😍❤

bauerka7
autor
12. srp 2020

@klokanka31 děkuju. Ja se taky modlím aspoň za jednoho hráška👶🙏❤

anakolut
12. srp 2020

@bauerka7
Opravdu to bude dobrý. Já měla i velmi sporadickou ovulaci a mám teď 3 divochy. První tehu zamlklý po 4 letech snažení, druhé mimoděložní a pak konečně moje první holčička. Pak bohužel zase zamlklý, ale pak další dvě děti 🙂
Dočkás se. Jen vím, ze ten strach tam pořád je. To je jasný. Ale věř svému tělu

monika3456
12. srp 2020

@bauerka7 moc děkuju za info a tobě to dopadne určo dobře 🙂

klokanka31
13. srp 2020

@bauerka7 My ženy máme asi dar vycítit co bude... Já u mimoděložního cítila, že to bude mimoděložní. Ostatní říkali že to je blbost. Ale měla jsem pravdu. U druhýho jsem cítila zas že bude potrat. Neměla jsem problémy ale do týdne potrat byl. U třetího jsem cítila že je to v pořádku. A zase jsem se trefila ☺ moc ti držím pěsti ať je vše v pořádku 😉

bauerka7
autor
13. srp 2020

@klokanka31 děkuju 🙂 taky doufám že to bude v pořádku. U prvního bylo něco špatně, ale nedokázala jsem říct co. Mimoděložní by mě nikdy nenapadlo. Ani jsem se s tím nesetkala. Ja sama mam 4 sourozence. Od nich 8 neteří a synovců. Podle doktorky máme plodnost v rodině. 🤷‍♀️ tak snad je to pravda.

klokanka31
13. srp 2020

@bauerka7 Určitě, neboj se a bude to v pořádku 😉

bauerka7
autor
27. srp 2020

Tak holky dnes byla kontrola. Velikostně 5 týden. Podle MS 7. Je v děloze. Srdíčko bylo slyšet. Dostala jsem utrogestan a za 2 týdny kontrola. 🙏❤

anakolut
27. srp 2020

@bauerka7 to je krásný, blahopřeji 🌹

bauerka7
autor
27. srp 2020

@anakolut děkuju.❤ Vím, že před sebou máme dlouhou cestu, ale jsem nyní o moc klidnější. A věřím, že i to miminku pomáhá 😊

errol4388
27. srp 2020

@bauerka7 tak to je báječná zpráva, gratuluji

bauerka7
autor
28. srp 2020

@errol4388 děkuju 🥰

anakolut
28. srp 2020

@bauerka7 Správný přístup a v pořádku to bude zcela jistě 😍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru