Mám dotaz. 16.10.jsem ulitla s kamarádem a nedavali jsme si pozor. 30.10.jsem dostala menstruaci přesně na den správně.. jinak mám přítele, se kterým spím bez ochrany, je mi 44 let.Dalsi menstruaci jsem měla mít 25.11.,ale nedostala jsem ji.28.11.jsem zjistila, že jsem těhotná. Je možné, že by to bylo toho kamaráda, se kterým jsem ulitla? Děkuji a prosím neodsuzuje me
Ano.
Dítě bude přítele.
Kdy jsi měla ovulaci ? Jestli nevíš tak jediné test otcovství.
Jo možný to je, opravdovou jistotu budeš mít jen když na ultrazvuku bude stáří plodů odpovídat ovulaci v listopadu ( tj poslední menstruace 30.10.) jakmile bude starší tak je to 50 na 50... A jestli se to "povedlo" s kamarádem tak by to dítko mohlo být super zdraví, když tě pudy přemohly právě v době ovulace a příroda tomu tak chtěla (tomu se říká přirozený výběr) . Jináč nezávidím, nesmeju se a už vůbec neodsuzuju a samozřejmě preju ať je to pritele a máte i nadále fajn vztah.
@alenarezkova Pokud se s kamarádem jednalo o jednározový úlet, tak je to velmi pravděpodobně přítele. Každopádně bych se co nejrychleji vecpala na gyndu, pokud nebude na UTZ nic vidět, je to jasně přítel, pokud by to mohl být kamarád, tak už bude srdeční činnost.
Menstruace byla jaká? Jako obvykle, nebo slabší? Nebo jen špinění? Jsou ženy které mají menstruaci i v těhu.
@alenarezkova Možné je oboje, ale řekla bych, že pravděpodobnější je, že to bude přítelovo. Doporučila bych návštěvu gynekologa, podle ultrazvuku by měl poznat velikost miminka.
@alenarezkova hele jen ze zvedavosti: ta prezdivka tady je tve skutecne jmeno? 🙈
@evika_1105 👍🏻😄🤦🏻♀️
@evika_1105 Tak ze zvedavosti se vetsina z nas podivala na FB a hledala autorku😁
@alenarezkova by me spíš zajímalo proč všechny svoje odpovědi mazes? Se stydis za hloupý dotaz, nebo ze nedokazes byt věrná?
@lachtanice86 uz se smazala cela😂
@maargit tak takovy exemplar se totiz jen tak nevidi 🤣
@evika_1105 No, ja ji teda nenasla. Skoda. K nekterym prispevkum si vygenerovavam vlastni predstavu o podobe a v tomhle pripade nic moc. Tak jsem si to chtela potvrdit😁
No u 44 lety ženský dotaz jak dělo..... To musel zas být tro(t)l , jinak mám hrůzu z budoucnosti.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@alenarezkova ve 44 se na tohle musíš ptát?