Ahoj holky, mám dotaz. V noci mě vzbudila hodně ostrá bolest v pravém podbřišku, tak jsem vstala a šla na záchod, že to třeba pomůže...Opravdu to bolelo docela dost, bolest bych přirovnala asi jakoby mi z tama někdo vzal střeva a všechno co tam je a začal to natahovat. Na wc jsem byla akorát na malé, v koupelně jsem už začala mít problém se vzduchem a sotva jsem došla do obýváku, tak jsem už přestávala vidět, lehla jsem si na gauč, nebo bych sebou praštila o zem...Tam to pomalu začalo ustupovat. Bolest trvala tak 5-10 minut. Pak jsem šla spát a už mírnější bolest jsem zaspala. Zdál se mi přímo hororový sen o potratu, tak jsem z toho teď víc na větvi, než bych normálně byla. Jinak dr mi na poslední kontrole řekla, že mám problém s povoleným pánevním dnem, takže mě dost často někde píchne a zabolí, ale tohle bylo v noci a bolest trvala opravdu dlouho. Co to může být? 😒
já bych taky šla radši k dr. 😉 minulé těhotenství jsem to taky na konci 11. týdne zažila, jeli jsme na pohotovost a mimču přestalo tlouct srdíčko.....tak se ta děloha stahovala a chtěla ho vypudit ven, proto ta bolest ☹ ale třeba to budeš mít něco s tím pánevním dnem a jenom se uklidníš 🙂 já bych radši byla za hysterku a byla bych v klidu, že je vše v pořádku, než aby ses takhle doma stresovala 😉
Zavolám na gyndu a uvidím :(
@raduska86 okamžitě upalovat k doktorovi. Může to být jen nějaká drobnost ale také to může být pořádný průšvih ale jelikož žádná nejsme ani vědma ani lékař on-line tak více neporadíme. Každopádně držím palce ať je to to první
@raduska86 ježíííš promiň, to jsem nechtěla 😢 😢 jen nechci abys to podcenila, ale řešila to hned 😉 já totiž tady ty pocity znám, že nechci působit za hysterku a bojím se kvůli každé blbosti k lékaři........teď jsem znovu těhotná a měla jsem dva týdny zpět nahnědlý výtok.....jen lehounce téměř nic....tak jsem si říkala, co má být bude, nebudu vyšilovat. mamka mně nadala jak malému děcku, naložila mě do auta a odvezla na pohotovost. tam mě okamžitě hospitalizovali a dali na kapačky......byl to rozkrvácející se hematom a byl těsně u mimča, takže kdyby se to rozjelo, mohl ho strhnout sebou!!! ☹ takže díky mamce to dopadlo dobře 😉 Tobě samozřejmě přeji aby to dobře dopadlo a fakt radši běž s každou blbostí!!! od toho jsou doktoři tady, i když se na nás dívají jako na obtížný hmyz 🙂 přeji hodně štěstíčka!!!
Ahojte holky, tak jsem byla na gyndě a vše je v pořádku 🙂 U mě jsou to opravdu jenom ty vazy a povolené pánevní dno. Prý to může takto bolet ještě tak dva týdny. Bála jsem se dost, protože u bolesti omdlívat mi normální nepřijde, ale miminko se má dobře 🙂 A já jsem šťastná jako blecha 🙂 Prý na bolest mám užívat Panadol. Děkuji všem za podporu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jdi na gyndu 😅 Může to být něco špatnýho, ale nemusí... to řekne doktor.