Holky, intimní otázka : Jsem po IVF, 7 týden a od transferu jsme neměli s partnerem sex až do teď. Doporučeno je prvních 14 dní po ET, ale já se pořád tak nějak bojím, že to asi přítel chápe a nijak to po mě nevyžaduje. Ale dnes k ránu jsem měla dost živý erotický sen, který skončil 2 orgasmy... může to miminku ublížit? Nesmějte se, prosím, je to naše první, vytoužené a dost vybojované mimčo, tak si to ted vyčítám a nechápu, kde se v mé hlavě ten sen objevil!
Nemelo by to ublizit.
Jsi šťastná žena, neboj nic se nestane..tělo ví co dělá 🙂. I já jsem s erotickými sny v těhotenství bojovala, no bojovala, co si budeme povídat :D :D
já v těhu zažila spoustu orgasmů i ve snu a musím říct, že to bylo super a díky těhu mám i kvalitnější prožitek nyní 🙂 miminku to neublížilo, spíš jsem čekala, že na konci při termínech porodu ho tím trochu popoženem a prdlajs 😀
díky, holky, házím to tedy za hlavu 🙂
Me se to taky v prvnim trimestru hodne stavalo🙂. Budila jsem se orgasmem ze spanku🙂..
Je to ok. Miminku to neublizi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neublizi