Dobrý den, jsem v 7tt po úspěšném ketu. Dnes se mi stala taková nepříjemná věc ☹ ....při sprchovani mi malá neteř otočila kohoutek na horkou, takže jsem se opařila zrovna na podbřišku ikdyž to mohly být max 3 vteřiny hned jsem sprchu strhla. Lekla jsem se strašně , voda byla vařící. ...myslíte, že taková chvilinka mohla být nebezpečná? ..děkuji za odpověď.
@klaravesela1981 Kdyby bylo leknutí se nebezpečné, tak už jsme dávno vymřeli. O horké vodě mimís vůbec neví, mezi ním a horní vrstvou pokožky je spooooooooousta dalších bariér, takže se vůbec nestresuj 😉
Max. jsi si popálila kůži. Miminku to fakt neublížilo 😀 😎 😅
Holky moc děkuji za uklidnění. ...je to moje 1.vymodlene těhotenství po hodně letech tak se docela bojim různých úrazů....
Ja si oparila bricho v 25 tt a doktor to vubec neresil a mala se narodila v poradku. 😃
@klaravesela1981 určitě se nic nestalo neboj 🙂 a držim palce at je vše v pořadku a ty i mimčo jste v pořadku
Vůbec bych se nebála bude to ok. Já si píchala do břicha injekce a taky to miminku neuškodilo. Je dostatečně chráněno.
Jj, v pohode, kamoska mela dokonce na brise otisk od rozpalene zehlicky a mimco bylo ok 😉
Tak ještě jednou díky za vaše odpovedi hned jsem klidnější☺...vím, že se nedoporučuji horké koupele, ale že se opařím sprchou to mě nenapadlo
@klaravesela1981 chápu strach neboj vše bude ok. Já jsem měla obě těhotenství komlikované takže už mě pak nějak nic nerozházelo. Držím palce, aby vše bylo ok. On člověk se bojí o miminko v břišku a musím říct, že až se narodí bojí se ještě více.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@klaravesela1981 myslím, že se nemusíš stresovat, pokud to máš jen červené, tak se mimču nemohlo nic stát, je dostatečně chráněné