Opaření bříška v 7tt

klaravesela1981
12. srp 2016

Dobrý den, jsem v 7tt po úspěšném ketu. Dnes se mi stala taková nepříjemná věc ☹ ....při sprchovani mi malá neteř otočila kohoutek na horkou, takže jsem se opařila zrovna na podbřišku ikdyž to mohly být max 3 vteřiny hned jsem sprchu strhla. Lekla jsem se strašně , voda byla vařící. ...myslíte, že taková chvilinka mohla být nebezpečná? ..děkuji za odpověď.

mogwaika
12. srp 2016

@klaravesela1981 myslím, že se nemusíš stresovat, pokud to máš jen červené, tak se mimču nemohlo nic stát, je dostatečně chráněné

nutricnihodnota
12. srp 2016

@klaravesela1981 Kdyby bylo leknutí se nebezpečné, tak už jsme dávno vymřeli. O horké vodě mimís vůbec neví, mezi ním a horní vrstvou pokožky je spooooooooousta dalších bariér, takže se vůbec nestresuj 😉

klaire22
12. srp 2016

Max. jsi si popálila kůži. Miminku to fakt neublížilo 😀 😎 😅

klaravesela1981
autor
12. srp 2016

Holky moc děkuji za uklidnění. ...je to moje 1.vymodlene těhotenství po hodně letech tak se docela bojim různých úrazů....

paja.83
12. srp 2016

Ja si oparila bricho v 25 tt a doktor to vubec neresil a mala se narodila v poradku. 😃

lucka00024
12. srp 2016

@klaravesela1981 určitě se nic nestalo neboj 🙂 a držim palce at je vše v pořadku a ty i mimčo jste v pořadku

lucykal
12. srp 2016

Vůbec bych se nebála bude to ok. Já si píchala do břicha injekce a taky to miminku neuškodilo. Je dostatečně chráněno.

valeriem
12. srp 2016

Jj, v pohode, kamoska mela dokonce na brise otisk od rozpalene zehlicky a mimco bylo ok 😉

klaravesela1981
autor
12. srp 2016

Tak ještě jednou díky za vaše odpovedi hned jsem klidnější☺...vím, že se nedoporučuji horké koupele, ale že se opařím sprchou to mě nenapadlo

lucykal
12. srp 2016

@klaravesela1981 chápu strach neboj vše bude ok. Já jsem měla obě těhotenství komlikované takže už mě pak nějak nic nerozházelo. Držím palce, aby vše bylo ok. On člověk se bojí o miminko v břišku a musím říct, že až se narodí bojí se ještě více.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru