Ahoj holky,
mám otázku ohledně opalování se na sluníčku v prvním trimestru. Jsem asi v 8tt a už máme naplánovanou dovolenou k moři. Něco málo jsem si o tom četla, ale zkušenosti opravdových matek a rodiček jsou přece jen lepší. Myslíte, že to může ublížit? Děkuji za odpovědi.
Ublížit nevim, "slunila" jsem se vždycky stejně. Jen někomu se dělají pigmentové skvrny (v obličeji) a někomu zmizí, někomu ne... tak to napoprvé risknout a každopádně se víc mazat.
Opaluj se uplne normalne..dokud to neni nebezpecne pro tebe neni ani pro dite..
Byla jsem ve 14 týdnu u moře a v pohodě. Vyhla bych se nějakému vyloženemu smaženi na slunci, ale jinak si užijte krásnou dovolenou. Jen bacha někdo je náchylný na pigmentové skvrny.
Také bych se vyhýbala nějakému přímemu slunci ale myslím si že by to ke škodě být nemuselo 🙂 načerpáte energii a to poputuje i do bříška 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja byla ted v červnu ve 28tt a na slunicku jsem byla, i zbytek léta na bazénu. Samozřejmě s prestavkama, ze jsem byla chvili ve stínu i ve vodě, kdy se břicho ochladí. Vyloženě zadny smažení jsem neriskovala