Holky jsem podle menses 7+2tt podle ultrazvuku v 6tt a jakoby mi odeznivaly příznaky. Nebolí mě v podbřišku jako při menses, akorát Teda zůstaly nevolnosti a bolest prsou. V podbřišku mě nijak nepíchá ani nic podobného. Říkám si, jestli je všechno v pořádku.. Na kontrolu jdu až za týden :( tak jsem taková nesvá..
Holky děkuji moc. Snad bude všechno v pořádku.
Já při zamlklým měla normálně příznaky u prosperujícího tehu odeznivali,takže fakt to nic nevypovídá
Zamlkého se bojím strašně.. Achjo..
@zetpee Mně nebylo vůbec nic, bolela mě jenom prsa a byla jsem dost spavá a to jsem teda ještě teď, jinak kdybych nedostala menstruaci, tak prostě nevím, že jsem těhotná. Teď jsem 16+3 a to bříško bolí občas fest, jak se mi roztahuje děloha. Opravdu to, že ti nic není nevypovídá o neprosperujícím těhotenství, ale také jsem se na začátku bála jestli je to v pohodě. Sice nejsem po zamklých těhu, ale zase jsme na miminko dlouho čekali. Držím palce <3
@zetpee Uvidis no. Ja to znam. Mam taky za sebou dva potraty v 1.trimestru. Ale ver, ze je lepsi potrat nez netehotnet, to mam ted uz prez rok. Aspon vis, ze to telo nejak funguje. Tak zkus lezet, jestli muzes, obcas se projdi na hezkem pocasi, delej si radosti. Davaji ti utrogestan? Po u potratech by podle.me meli.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@zetpee to,jestli máš nebo nemáš příznaky vůbec neznačí prosperitu těhotenství..u první dcera mi nic nebylo a krom bolesti prsou bych vlastně skoro nevěděla,že jsem těhotná.S druhou dcerou jsem první trimestr prozvracela. Neboj se🙂..