Odeznění bolesti prsou v 6. tt. Je to normální?

fialka103
30. led 2024

Holky, stalo se Vám to některé? Od včera mě začalo bolet za stydkou kostí a měla jsem více výtoky. Ovšem od dnešního rána mě přestala bolet prsa. Přítel se bradavek nemohl ani dotknout a najednou úplně v pohodě. Je to normální, prosím? Bojím se, aby to nebylo třeba zamlklé 😔…

bejuna29
30. led 2024

@fialka103 mám to stejně. Může to být v pohodě a taky nemusí, věřím, ze ti tu spousta holek napise to i to..nezbývá než vydržet do utz. Kdy jdeš? Drzim moc palce

nikolite
30. led 2024

Stalo se mi obojí. U předchozího těhotenství okolo 7 tt přestaly přiznaky (bolest prsou) a bohužel zamlklé. U toho těhotenství taky přestaly prsa bolet kolem toho 6-7 tt tehdy jsem to strašně obrečela , ale ejhle u doktora vše ok a prsa začla za pár dní znovu bolet. Teď jsem v 6 měsíci a vše je tak jak má být. Drží pěsti ať je vše ok.

fialka103
autor
30. led 2024

@bejuna29 5. února a jsem z toho špatná od rána. Trochu mě uklidnilo, že mám výtoky i dnes. Děkuji moc a copak ty?

reeeza
30. led 2024

Mě přestaly příznaky v 11tt a byl to zamlklý potrat 😔.

Ale je to opravdu buď a nebo jak píšou holky přede mnou.

bejuna29
30. led 2024

@fialka103 já jdu 6/2. je to moje šesté těhotenství, těch předchozích pět bohužel nikdy nedopadla. vždy ZT a jednou biochemko. takže se bojím, že to dopadne jako vždycky. mám mbl deficit, plus vyšší věk.

levandule_k
30. led 2024

@bejuna29 To, čím přicházíš, musí být nesmírně psychicky náročné...

reeeza
30. led 2024

@bejuna29 a zkoušeli jste umělé?

bejuna29
30. led 2024

@reeeza musela bych již jako samplátce a tlačili by mě do darovaných vajíček. s diagnozou mbl deficit by to byl velký risk, že přijdeme o všechny peníze a nic z toho nebude. takže tudy pro mě cesta bohužel nevede

esmeralda11
30. led 2024

Mě v těhotenství kolem 7-8tt taky přestala bolet prsa a zase se zmenšila. Šílela jsem, navíc jsem byla mimo domov a musela jsem týden čekat na kontrolu. Ale vše bylo úplně v pořádku a miminko jsem zdárně donosila. Takže nevěš hlavu😉

hanka_12345
30. led 2024

@fialka103 ahoj, ja uz si to teda nepamatuju kdy atd ale vim ze me prsa taky dlouho nebolela na zacatku 2.tehotenstvi ...pri prvnim teh. me bolely strasne dlouho ze zacatku ale ted to preslo celkem rychle. Uz jsem v 9m . Treba si zkus zavolat na gyndu oni ti poví a kdyb neco tak te treba veznou driv 🙂

utrikocku
30. led 2024

@fialka103 také se mi to stalo a bylo to v pořádku. Manžel mi tenkrát řekl, jestli si myslím, že musím trpět celé těhotenství.... a měl pravdu 😁 už tak to máme ženy těžké v těhotenství a nemusí nás ještě bolet prsa celou dobu. Podle mě si pak tělo zvykne

safulik
31. led 2024

@fialka103 já patřím bohužel k té smutnější půlce. Jak píšeš ty partner se nemohl dotknout bradavek a najednou úplně v pohodě.. už jsem se necítila ani těhotně.. bohužel to nedopadlo. Konec v 9tt. Držím pěsti ať máš šťastnější konec. Bohužel teď je to buď a nebo. Dej pak vědět 🍀

pilzzee
31. led 2024

@fialka103 Odeznely mi priznaky kolem 8.tydne na asi 3 dny. Letela jsem k doktore v totalni panice. Tam bylo vsechno v poradku a ten den odpoledne se priznaky zas vratily 😉

fialka103
autor
31. led 2024

@safulik to mi je moc líto 😔❤️ určitě Vám dám vědět!! zjistila jsem, že je už zas trošku začínám cítí na pohmat, ale nedokážu vydržet, když na nich třeba ležím nebo ležím na boku a cítím je 😫 na nevolnosti nejspíš zatím buď moc nejsem nebo ani nebudu… měla jsem je, ale jak rychle to začalo, tak nejspíš zas skončilo

fialka103
autor
31. led 2024

@pilzzee to mě uklidnilo 🙏🏼 neplašila bych tak, kdyby to nebylo moje první těhu a můj obvoďák mi řekl, abych se spíše poradila s někým, tak proto píšu sem… na začátku jsem totiž dostala Utrogestan, kvůli drobnému krvácení a to se mojí gynekoložce moc nelíbilo… hned po první tobolce to přestalo a všechno se zdálo v pořádku a když jsem šla potom na kontrolu, tak HCG právě krásně stouplo a po čtyřech dnech viděla už i gestační váček 4mm

ivettestrack
3. únor 2024

@bejuna29 to je mi moc líto, mám 45 let, takže bych si to už taky platila, takže chápu, co prožíváš asi, navíc my vždy nějak otěhotníme, ale potratím časem...teď nejspíš také :(

fialka103
autor
5. únor 2024

tak dnes jsem byla na kontrole a všechno v pořádku, šlo vidět i ❤️
tak snad bude všechno v pořádku i u vás (a i nadále)🙏🏼

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru