Ahoj dneska jsem 10+3 a nejak odezneli nevolnosti bolest pod briska a prsou muze to byt vsechno v pořádku mam za sebou dve zt kontrola az 30.1
Určitě je všechno v pořádku . Měla jsem to taky tak u obou holek 🙂
Určitě to bude v pohodě. Já třeba nevolnosti měla jen opravdu minimální a jen u prvního těhu, u dalších třech nee a bolesti v podbřišku jsem neměla níkdy.
@verusch Ahoj, já jsem 7tt a kdyby mi to lékař nepotvrdil, vůbec bych nevěřila tomu, že jsem těhotná. Jenom jsem nafoukla a mám citlivá prsa, ale také ne úplně každý den. Dneska mi třeba není vůbec nic, takže v pohodě je to normální.
@verusch Já jsem dnes 10+0 a také se cítím jako by nic, další kontrola až 4.2. Vše bude v pořádku, neboj 😉 Stejně nám nezbývá nic jiného, než věřit, že budeme mít zdravá miminka. Nic jdu uklízet, ať přijdu na jiné myšlenky 😊
U prvni az na rostouci bricho, jsem nemela priznaky zadny od zacatku... takze bud v poho
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@verusch Jasne ze muze byt vse v pohode a urcite taky je. Mne lehka nevolnost a unava odeznely okolo jedenacteho tydne a bolesti podbriska jeste drive trochu. Bud v klidku a neboj.