Ahooj, chtela bych se zeptat, v 6.tt mi potvrdili tehotenstvi s tim,ze mam prijit za 3-4 tydny, jenze to uz nemuzu vydrzet, strasne bych chtela videt akci srdicka a mam strach tak dlouho cekat, chci vedet,jestli je vse v poradku. Objednala jsem se na 8tt, ale premyslim, ze to posunu aspon o tyden, at tam nejsem za nedockavyho blbce 😀 Cetla jsem,ze krev na screening se odebira od 9tt, takze je asi vazne zbytecny, tam chodit o tyden driv,co myslite? Kdyz ja uz bych strasne chtela videt to miminko a vedet,ze je v poradku🙂) jinak me vubec nic neboli, jen teda prsa, ale zadny krvaceni ani spineni, takze nemam duvod se bat, co myslite? Je to moje prvni tehotenstvi, tak jsem nervozni 😀 dekuju za odpovedi🙂)
Gratuluji k mimi 🙂
Já jsem na těhu přišla v 5.tt a byla objednaná na 8.tt...vydržet jsem to taky nemohla 😂 Srdíčko už pak ale vidět bylo 🙂 Říkala jsem si, že to budou snad nejdelší 3 týdny v životě, nojo, my ženský nedočkavý 😅
@michaela1010 Já na první kontrolu šla v devátém týdnu a myslím, že to bylo akorát. Taky jsem se nemohla dočkat, ale upřímně mi to připadá lepší než když tam holky chodí od pátého týdne každý týden, protože logicky hned není nic vidět. Já měla rovnou srdíčko a pak už jsem šla akorát na první screening a první trimestr byl za mnou 😊 Ale jestli jsi objednaná na 7+něco, už bych to nechala, to už je fajn.
A blbě mi nebylo ani jednou 😉
Dekuju za rady🙂 tak ja tam v tom 8tt pujdu a uvidime, snad uz srdicko bude🙂 a doufam, ze kdyz ty nevolnosti zatim doted neprisly, (dneska koncim 6tt) tak snad od nich budu mit klid 😀 v srpnu jedeme do chorvatska, tak doufam,ze bude vse v pohode a budem si moct naposledy uzit dovcu ve dvou 😀 ty prsa jsou teda neskutecny, uz ted se mi nevlezou do ceckovych podprsenek 😀 a bricho mam teda nafoukly, jako bych byla tak ve 4 mesici 😀
Ahoj 🙂 ja jsem byla v 6 tt (proroze jsem nevedela kdy jsem otehotnela a ve kterem tydnu muzu byt) a uz jsem mela videt srdecni akci 🙂 a dle mudr 6 tt a ted ve ctvrtek me objednala zas to budu 8 tt 🙂 takze v 8 tt bych sla urco 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.